Érdekességek

Így járj a csajod kedvében!

Egy kapcsolatban fontos, hogy folyamatosan rendesek legyünk egymáshoz, de az is fontos, hogy néha kimondottan a másik kedvében akarjunk járni. Ezt nem kell folyamatosan prezentálni, de időnként kötelező, hiszen mindenki szereti igazán különlegesnek érezni magát. A csajok kedvében járni nem nehéz, csak oda kell figyelni arra, mit szeretnek.

Mindenki más, ezért a csajok között sincs két egyforma. Mindenkinek megvannak a saját, személyes kedvencei, legyen szó ételről, filmről, zenéről, közös programról. A kapcsolat egyik alapja a figyelem, ez azért is fontos, mert csak úgy tehetsz szert ezekre az ismeretekre, ha odafigyelsz az elejtett szavakra, reakciókra is. Nos, ha a kedvében akarsz járni egy lánynak, de még a kapcsolat elején vagytok, és nem tudod, mit tehetnél, akkor vannak ezeken a személyes dolgokon kívül olyanok is, amikkel biztosan nem nyúlhatsz mellé. Íme néhány tipp, hogy hogyan járj a csajod kedvében:

Lepd meg! A lányok szeretik a meglepetéseket. Ha egyszer csak felhívod, hogy fél órán belül nála vagy, mert kitaláltál valamit, biztosan nagyon izgatott lesz. Azért érdemes telefonálni, mert bármi közbejöhet, például már lemondhatatlan programja van, vagy éppen nem érzi jól magát.

Bonbon, édesség. A csokoládénak senki nem tud ellenállni, még azok sem, akik állandóan fogyókúráznak. Egy doboz finom bonbon csodás ajándék és pénztárcabarát is, tehát nem arról van szó, hogy a lányokra sokat kell költeni. Nem attól lesznek boldogok, hanem attól, hogy valaki a kedvükben akar járni.

Virág. Nem baj, ha a réten szedted, mindegy milyen virág, csak örömmel add. A lányok szeretnek virágot kapni, legalább annyira, mint amennyire bonbont. Ez is egy jele annak, hogy fontosak.

Tervezz egy romantikus sétát valami kellemes helyen. A csajok imádják a romantikát, ezért ha elviszed őket egy alkonyati, vízparti sétára, vagy kisétáltok a közeli dombra, ahonnan csodás a kilátás, biztos a siker.

Romantika otthon. Egy gyertyafényes vacsora, közben beszélgetés és halk zene mindig nagyon romantikus. A csajok odáig vannak az ilyen randiktól, ne légy lusta, néha hozz össze valami ilyesmit.

Nézzetek romantikus filmet is a moziban, tévében. A fiúk nem szeretik a romantikus filmeket, de ha néha erőt veszel magadon és megnézed azt, amit a barátnőd szeretne, akkor biztosan a kedvében jársz. A csajok nem szeretnek egyedül filmet nézni és ha szerelmesek, akkor a romantikus vígjáték és a pasi társasága egyszerre egy időben, egy helyen, a legjobb, amit el tudnak képzelni.

Légy kedves a barátnőivel. Ha a csajok összejönnek valakivel, a barátnők ízekre szedik az illetőt. De ha a barátnőit megnyerted magadnak és folyton kedves vagy velük, a csaj értékelni fogja és tudja, fontos számodra, hogy jó benyomást kelt, tehát ő maga is fontos neked.

Bókolj, amikor csak tudsz. A csajoknak fontos, hogy szépnek érezzék magukat. Mindig dicsérd meg a ruháját, a haját, a szemét, és ami eszedbe jut. Így mindig mosolyogni fog. Ha főzött neked, akkor azt is dicsérd, lehetőleg többször is, hiszen neked csinálta, dolgozott vele és boldog lesz, ha eléri a célját.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.