Történetek

A magyar nők naívak?

A következő levelet bájos “tört” magyarsággal írta Frank. Bár jó tapasztalatai vannak a külföldiekkel, nem érti a magyar nők, miért keresik külhonban a szerelmet.

Először is bocsánat, mert nem tudok legjobban írni magyarul. Én Magyarországon születtem, és nagyon jól beszélem a nyelvet, csak az írással van problémám. Szeretem olvasni a történeteket, de nem értek egy dolgot ezekkel kapcsolatban. Miért hibáztatják a külföldön élő embereket a magyarok, a csalódásaik miatt? A szélhámosok nem ismernek határt. Senki sem mondta, ezeknek a személyeknek, hogy ne külföldön élő emberekkel levelezzenek? Nincsen Magyarországon elég férfi, vagy nő? Így legalább nem lennének kiábrándulva a másik személyéből. Vagy lehetséges, hogy ezzel az ismerkedéssel, más kiutat keresnek?

Talán én egy nagyon szerencsés ember vagyok, mert nagyon jó kapcsolatom van egy hölggyel, Magyarországról. Elsősorban, mi soha sem ígérünk egymásnak semmit, és vesszük a napokat, nap by nap. Olvasva a történeteket, arra jutottam, hogy a hölgyek rögtön szerelembe esnek, csak, mert az adott személy nyugaton él, és nem veszik a fáradtságot arra, hogy jobban megismerjék a másikat. Minden más fontosabb a szemükben, és amikor jön a csalódás, akkor minden kint élő személyt szélhámosnak titulálnak.

Hölgyeim, javaslom, hogy ne keressétek a könnyű kiutat. Ismerjétek meg a másik személyt először, mielőtt közelebbi kapcsolatba kerültök egy teljes idegen emberrel. Ezt tapasztalatból írom, mert nekem is volt ilyen társkereső hirdetésem, és nem hittem szememnek a sok telephone számokat látva, amit kaptam csak, a hirdetésem megjelenése után. Egy nő, az legyen nő. Nem is beszélve arról, hogy a levelek 70%-a tartalmazta a hölgyek méreteit, és a telephone számukat. Na, mit gondoltok erről? Ki az, aki várja, hogy csalódása legyen? Nem a férfi, akárhol él is.

Ajánlom hölgyek, hogy legyetek mindig válogatósak, és ne essetek bele rögtön egy idegen személybe, csak azért, mert külföldről írt.

Biztos vagyok benne, hogy Magyarországon legalább annyi szélhámos van, mint bárhol a világon. Minden esetre, én nagyon boldog vagyok a kapcsolatommal és Ő is velem. íp> Hölgyeim, gondolkozzatok, mielőtt mindent elmondtok magatokról, anélkül, hogy a levelező társ rákérdezne. Ne adjátok ki teljesen magatokat. Így nem lesztek aztán kiábrándultak, ha mégsem jön össze a kapcsolat, és nem vernek át sem. Biztos vagyok benne, fogtok találni olyan kapcsolatot, ami a boldogsághoz vezet.

Üdvözlet mindenkinek, akinek a szívét valaki valaha becsapta, de emlékezettek rá, holnap egy új nap lesz.

Frank

2 hozzászólás

  1. szuzy88 június 27, 2015
  2. Krisztina március 3, 2017

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.