Érdekességek

Így add tudtára a pasinak, hogy tetszik

Megtetszett egy pasi, de ő nem figyelt fel rád eléggé? Egy nőnek sok fegyver van a kezében a pasikkal szemben, úgyhogy készülj és harcra fel! Nyilvánvaló, hogy nem jössz be mindenkinek. Ez ilyen, neked sem jön be mindenki. Először nem árt megtudni, hogy a kiszemelt hogyan vélekedik rólad. Ha nem vagy neki szimpatikus, vagy egyáltalán nem jössz be neki, akkor nem érdemes futni utána. Ez sajnos egy ilyen dolog. Ha viszont semmi ilyesmiről nincs szó, akkor még bármit el tudsz érni. Fontos, hogy ha valakit meg akarsz szerezni magadnak, akkor az összes bevetett fegyvered legyen igazi és őszinte. Áll dolgokkal nem érdemes, sőt, leginkább nem is lehet megnyerni a háborút.

Mindig magadat add, de jól válogasd meg, hogy mely tulajdonságait teszed előtérbe. Ahhoz, hogy azokat a tulajdonságokat tudd harcba állítani, amikkel nyerhetsz, tudnod kell a pasiról néhány dolgot. Kérdezz, figyelj és tanulj, de ne légy túl direkt, mert annál már az is jobb, ha köntörfalazás nélkül elhívod te randira.

Vannak alapvető dolgok, amik minden férfira hatnak, kivéve azokat, akiket egyáltalán nem érdekelsz. Ezeket mindig zongorázd végig, de csak azokat domborítsd, amiket később is tudsz prezentálni. Például ne legyél túl gondoskodó, ha amúgy nem nagyon vagy az, és pár randi után fel is hagysz vele. Mert lehet, hogy ezt nagyon kedvelné benned és csalódik majd, ha kiderül számára, hogy csak kezdeti lelkesedés volt.

Légy mindig ápolt és csinos. Nem arról van szó, hogy a legszebb gálaruhádban és tökéletes sminkben, friss frizurával sasszézz minden egyes nap minden percében. Egyszerűen csak nézz ki jól és késsz. Egy póló és farmer kombináció éppen olyan jó egy hétköznapra, mint ahogy a lófarokba fogott, de amúgy ápolt haj. Ugyanakkor, ha van rá lehetőség, ne hagyd ki az alkalmat, hogy valami nagyon extra megjelenésben is láthasson.

Legyél mindig vidám, magabiztos és nyugodt. Ez a három tulajdonság nagyon vonzóvá, és kellemessé tesz bárkit. És ráadásul nem csak azért érdemes ezeket erősítened magadban, mert könnyebben találod meg a szerelmet, hanem azért is, mert ez a három tulajdonság az egész életedre pozitív hatással van. Sőt, mások életére is pozitív hatással van egy ilyen ember, ezért keresni fogják a társaságod.

Vele legyél különösen kedves, de másokkal se legyél negatív! Azt mondják, hogy “Ha valaki veled kedves, de nem kedves a pincérrel, akkor az egy nem kedves ember.”. Ebben van is valami, mert könnyen lehet, hogy a feléd áramló kedvesség mögött valami szándék rejtőzik. Ha a pasi jól figyel, akkor fura lesz neki, hogy másokkal nem vagy valami kedves, csak vele. Először imponáló lehet, de hosszú távon unszimpatikus. Ne légy goromba, undok, és megvető másokkal, de a kiszemelteddel legyél a legkedvesebb.

Keresd a társaságát! Mindenkinek imponáló, ha keresik a társaságát. Ha időnként megkeresed, vagy váltasz vele néhány szót, amikor csak lehet, tudni fogja, hogy kedveled a társaságát. Ezt nagyon fontos tudatni, de ne legyél levakarhatatlan, mert az riasztó!

Ha már beszélő viszonyban vagytok, sőt haveriban, akkor tudasd vele, hogy nincs barátod, és nyitott vagy egy új szerelemre. Ne ilyen direkt módon, óvatosan tedd ezeket a tényeket nyilvánvalóvá. Ezek után egy másik beszélgetés alkalmával jegyezd meg szintén óvatosan, hogy ő jó pasi, és vele érdemes kezdeni.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.