Érdekességek

Ilyen barátnőre vágynak a pasik

Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése, de vannak dolgok, amiket mindenki tud értékelni. Íme néhány tipp ahhoz, hogy alapvetően olyan csaj legyél, amilyenre a pasik vágynak, ha nem csak a külsőt vesszük figyelembe. Azaz, itt most nem arról van szó, hogy hogyan öltözz fel, vagy hány kiló legyél, hanem arról, hogy önmagadat nem nyesegetve és kínozva hogyan hozd ki magadból a maximumot.

Nyilván számít a külső is, és akinek egyáltalán nem tetszett, mert ugye lehet ilyen, annak hiába teszel bármit, úgysem fog beléd esni. Na de ha ezeket az embereket kivesszük a képletből, akkor bárki más imádni fogja, ha ápolt a külsőd és a stílusodnak megfelelően öltözködsz. Nem mindegy ám, hogy milyen frizurát csináltatsz magadnak vagy milyen színű holmikban flangálsz. Azért nem mindegy, mert sokan nem ismerik be, hogy az aktuálisan legdivatosabb dolgok nekik nem állnak jól és nem a maximumot hozzák ki belőlük. Ráadásul vannak olyan holmik, amiket a pasik kimondottan utálnak. Ilyenek a mamuszhoz hasonlító csizmák is.

Figyelj arra, hogy legyen egyéniséged és az öltözködésedet elsősorban ahhoz igazítsd, amivel a természet megáldott. Hangsúlyozd, ami előnyös és kompenzáld, ami hátrányos. Nem kell ám mindig gálában lenni! Légy ápolt, ennyi már elég a sikerhez. Mindig illatos haj, illatos bőr, szép körmök és persze tiszta, nem gyűrött, nem kopott és elnyúlott ruhák. Az is fontos, hogy a kiegészítőid, a táskád, a holmid se legyen koszos vagy már nagyon ócska. Az igénytelenség taszító, főleg a pasik szemében, akiknek a lányok tündérek mindaddig, amíg valamelyik le nem rombolja az illúziót.

Legyél kedves! A kedvesség nagyon fontos, hiszen a fiúk a lányokban látják a zord világ ellentétét. Ők állandóan egymással versengenek, állandóan megvédik a lányokat vagy éppen keményen dolgoznak, hogy sikeresek legyenek, és a lányok felnézzenek rájuk. Kell egy kedves, meleg pont, ahol mindezzel nem kell foglalkozni. És persze a legtöbb fiúnak az anyukája a mérvadó, ahogy a lányoknak is az apukájuk. Az anyu kedves, aranyos, szerető és dédelgető. Néha erre is szükségük van, mutasd meg tehát, hogy benned is van finomság és kedvesség.

Azért a vagányságot se felejtsük el. A kedves kis tündér szerep mellett azért időnként felvillanhat némi vagányság is, amit a fiúk, a megfelelő mértékben, imádnak. Ha egy lánnyal lehet vagány dolgokat csinálni, például valami extrém sportot vagy csak egyszerűen lehet tombolni egy koncerten, akkor az nagyon nyerő. A pasik utálják az unalmat, de hát a lányok is, nem igaz?

Legyél megértő és ne hisztizz! A pasik utálják, ha egy csaj folyton hisztizik. A hisztinek semmi értelme és csak elriasztod vele a pasikat. Legyél inkább megfontolt és csak akkor beszélj, ha tényleg van mondani valód egy problémával kapcsolatban.
Ne akard kisajátítani! A fiúknak kell a szabadidő, kell a privát tér. Elmennek néha a haverokkal és nem veled, vagy éppen szeretnének egyedül lenni kicsit. Hagyd, hadd élje a saját életét is, és meglátod, hálás lesz érte.

Ne kritizáld! A pasik büszke népség, rosszul tűrik a kritikát, főleg a saját csajuktól, akinek elvileg istenítetnie kellene őket. Csak akkor fogalmazz meg kritikát, ha kettesben vagytok és valóban szükséges. Akkor is óvatosan tálald, légy tapintatos és persze soha ne hagyd ki az alkalmat, ha van módod megdicsérni valami miatt. Kell, hogy érezze, ő az alfahím.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.