Érdekességek

Összeillesz a pároddal? – 9 jel, amiből kiderül

Ha nem tudod egyértelműen eldönteni, hogy jelenlegi szerelmeddel összeilletek-e, akkor érdemes átnézni a kapcsolatot vagy a kezdődő kapcsolatot, nehogy az időtöket vesztegessétek. Persze ha nem tudsz dönteni, az már egy jel arra vonatkozóan, hogy nem feltétlenül dúl a szerelem kettőtök között. Vagy csak félelmeid vannak, esetleg túl sokat agyalsz? Íme 9 jel, amiből kiderülhet, hogy összeilletek-e. Persze a legjobb, ha egész egyszerűen a szívedre hallgatsz.

Kémia: Ha megvan a kémia, akkor azt biztosan megérzed. Nem lehet pontosan meghatározni, mi ez, de annyi biztos, hogy ez az a varázseszencia, amitől a szerelem szerelem lesz. Érdekel, szeretnéd megfogni a kezét, megölelni és állandóan vele lennél? Hát akkor valószínűleg ezen a téren nincs gond. Ha viszont ez nincs meg, akkor semmi kétség, nem illetek össze.

Tervek. Ha a terveitek összeillenek, akkor nagy valószínűséggel ezen a téren nem lehet baj. A tervek egyre komolyabbá válnak, ahogy idősödtök, ezért például a gimiben ennek még akkora jelentősége nincs, de már a suli végeztével érdekes lehet.

Pénzügyek. Amíg nem élnek párok együtt, nem jön annyira elő a pénz problémája. Azonban már akkor bajt okozhat az anyagiakhoz való, nem összhangban lévő hozzáállás, ha csak járogattok. Ha mindig a pasi fizet, vagy nem hajlandó fizetni, ha a csaj elvárja az ajándékokat, de valahogy már túlzás, akkor bizony ezt meg kell beszélni. Ha nem juttok dűlőre, hogyan tudnátok együtt élni vagy családot alapítani?

Hobbi: Hiába tűnik jelentéktelennek, nem az. Ha nagyon eltérő a hobbitok és a másikkal egy kicsit sem tudjátok megosztani, akkor az távolság köztetek. Ha viszont hasonló az érdeklődésetek, vagy legalább izgatottan hallgatjátok meg a másikat, mikor a hobbijáról beszél, bizony nagyon is összeilletek, legalábbis e téren.

Elfogadás: Ha el tudjátok fogadni egymást úgy ahogy van, akkor megvan az összhang, a szeretet és a fejlődési lehetőség. Ha ez nem működik, akkor nincs nagy jövője a kapcsolatnak.

Humor: Nevetni jó, nevetni kell, anélkül totál unalom az élet. Ha meg tudjátok nevettetni egymást, akkor esélyes, hogy csodás jövőtök van együtt, ha pedig nem és ráadásul a másik viccei inkább kellemetlenek számodra, akkor ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni.

Beszélgetés: Ha jókat tudtok egymással beszélgetni, akkor egy tartalmas kapcsolatot tudtok kialakítani. Ha ez nem megy, akkor valószínűleg egymás megismerése sem fog sikerülni, pláne nem a kellemesen együtt töltött idő. Gondolj csak bele, mennyire fontos, hogy egy-egy témát meg tudj vitatni valakivel, elmondd a véleményed, kikérd a másikét. Fontos, hogy tudjatok mindig újat mondani a párotoknak és ne legyetek unalmas beszélgetőpartner. Ezt visszafelé is el lehet várni.

Értékrend, életstílus: A hasonló értékrend és életstílus nagyon sokat számít, hiszen sok időt töltötök együtt és elvileg a jövőt is együtt tervezitek, ha működik a kapcsolat. Úgy nem lehet együtt élni, hogy homlokegyenest máshogy akarjátok.

Bioritmus: Ha egyikőtök éjjeli bagoly, a másik viszont korán kelő, korán fekvő típus vagy éppen te nagyon pörgős vagy, a párod vagy a kiszemelted pedig hozzád képest lassú, nyugis, akkor egy csomó dolgot nem fogtok tudni összeegyeztetni.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.