Érdekességek

Ezeket a randiszabályokat ismerned kell

Vannak bizonyos szabályok a randizásban, melyeket nem kötelező betartani de ajánlott, ha nem akarsz a későbbiekben pofára esni vagy kellemetlen helyzetbe kerülni. Ismered ezeket a szabályokat? Nézzük, miket érdemes betartanod nőként, mint nem szabad megengedned:

Telefonszám: Az első találkozásnál, ha valamely, vagy mindkét fél részéről megvan a szimpátia, telefonszámcsere történik. Fontos, hogy minden esetben várd meg, hogy a pasi kérje el a számod. Ha nem kéri el, akkor valószínűleg más tervei vannak és nem túl nőies dolog odacsúsztatnod a számodat kérés nélkül. Akkor is figyel oda, ha ő akarja megadni a számát. Ez egy érdekes húzás a pasik részéről, igazából nem gondolják komolyan, hogy találkozzatok, de ha te felhívod és ő éppen ráér, szívesen veszi a női társaságot. Na hát szórakozzon valaki mással!

Visszafogott smink: Ha már randira készülsz, mindenképpen a visszafogott, természetes smink mellett dönts. Ezzel egyrészt jelzed, hogy nem pasivadászatra indultál, és nem akarod más férfiak figyelmét felkelteni, másrészt azt is tudtára adod a kiválasztott pasinak, hogy nem akarsz álarc mögé bújni. A diszkrét smink nagyon imponáló tud lenni és valljuk be, igazán szép is.

Ruhaválasztás: Öltözz ki, de itt is igaz az, ami a sminknél. Neki akarj tetszeni, ne pedig minden pasi figyelmére áhítozz. Nem kell mamakardigánban menni, de a leglátványosabb buliszerkót is érdemes a gardróbban hagyni.

A randihelyszín: A helyszín kiválasztása a pasi dolga. Ez azért is jó, mert így kiderülhet, hogy mennyire gondolja komolyan a veled való kapcsolatot. Ha egy nagyon zajos, bulis helyre visz, ahol nem igazán lehet beszélgetni, akkor csak szórakozik, ha pedig egy kellemesebb helyre visz el, mondjuk egy visszafogottabb bárba, étterembe vagy kávézóba, esetleg valami kreatív helyre, akkor biztosabb lehetsz a dolgodban. Nagyon fontos, hogy nem kell elfogadnod a meghívást olyan helyre, amitől rosszul érzed magad!

Késés: Az a tévhit terjedt el, hogy a nőknek illik öt percet késni a randiról. Nos ez nem igaz. Az illem valójában azt diktálja, hogy a férfi öt perccel a megbeszélt időpont előtt érkezzen, a csaj pedig pontosan.

Ne lépj le áll indokkal! Nagyon illetlen és bántó dolog a randikor szólni, hogy csak kevés időd van. Ha van halaszthatatlan programod, akkor előre szólj róla, vagy pedig mondd meg az igazat, hogy nincs kedved tovább maradni. Ha a pasi akar áll indokkal lelépni, ne engedd, hogy legközelebb is faképnél hagyjon.

Rendelés: Egy randin a pasinak illik leadni a rendelést, miután megkérdezte, hogy mit szeretnél. Ne vedd át az irányítást, mert azzal megsérted.

Figyelem: Egy randin nagyon csúnya dolog másfelé figyelni, amikor a partnered éppen hozzád beszél. Sőt, az egész randi alatt nem illendő máshová elkalandozni. Ha a pasi műveli, kérdezd meg, nincs-e valami baja.

Ki fizet? Mindig ajánld fel, hogy felezzétek a cehhet! Sok pasi hiúsági alapon nem hajlandó elfogadni, hogy a csaj bármit is fizessen. Ha ilyennel van dolgod, próbálkozhatsz egy darabig a felezés felvetésével, de ha nem, hát nem, fogadd el és köszönd meg udvariasan a meghívást. Van olyan is, aki viszont „elfelejt pénz vinni”. Na vele nem érdemes foglalkozni, ugyanis nem elfelejtette, hanem nem akar fizetni.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.