Érdekességek

Amit a pasik imádnak a csajokban

A lányok szépek, illatosak, kedvesek és aranyosak. Ezt gondolják a fiúk és ebben az illúzióban szeretnék leélni az életüket, de sajnos sokszor ráfaragnak, mert barátnőjük lesz, aki lerombolja a túlszárnyaló illúzióikat. A lányok is hús vér emberek és nem tudnak mindig csillámtündér módjára viselkedni. De azért egy csomó illúziót meg lehet hagyni a pasiknak. Mit is szeretnek a fiúk annyira a lányokban? Íme néhány dolog, ami elvarázsolja őket:

Hang: A fiúk imádják a lányok kedves, vékony, csengő hangját. Persze nem akkor amikor éppen megy a hiszti vagy a nyávogás, hanem akkor, amikor kedvesen szólnak vagy válaszolnak, esetleg önfeledten nevetnek valamin. A csajok nagyon ügyesek abban, hogy ezzel a hanggal játszva egy cseppet manipulálják is pasikat.

Illat: A pasik nagyon is az érzékszerveikre hagyatkoznak, ezért egy finom illattal könnyű levenni őket a lábukról. A képzeletükben úgyis az él, hogy a fiúk izzadtság szagúak a sok edzéstől, de a lányoknak viszont mindig virág illatuk van. Hagyjuk meg nekik ezt az illúziót és használjunk olyan tusfürdőt, testpermetet, parfümöt, ami igazán illik az egyéniségünkhöz és akkor biztosan nagyon csábítóak leszünk. De nem mindig kell a parfüm, hiszen az embernek megvan a maga illata. A párválasztásban ennek is szerepe van, elvileg tudat alatt az illat alapján választunk párt. Ha tiszta vagy és ápolt, az illatod is vonzó lesz.

Hajkorona: A fiúk imádják a hosszú hajkoronát. Sokaknak a rövid haj is izgalmas, de egy csodásan rendben tartott, illatos hajzuhatag mindig lélegzetelállítóan tud hatni.

Mosoly: A lányok mosolya lehet kedves, lehet örömteli, lehet zsivány, a fiúk mindet imádják, kivéve a feléjük irányuló gúnyost. Ha csak zárt szájjal mosolyogsz, az azért imádni való, mert olyan kis kedves, szégyenlős. Ha pedig teli szájjal mosolyogsz, kivillantva a fogaidat, az felszabadult és gyönyörű. A pasik abból tudják, hogy nem utálod őket, vagy éppenséggel nagyon is kedveled, ahogy mosolyogsz rájuk.

Pillantás: A csajon nagyon jól tudnak játszani a pillantásukkal is. Azt mondják, egy igazi nő a szemével hódít. A pasik mindig kiemelik, hogy egy lányon a szeme az egyik leginkább megragadó dolog.

Alak: A pasiknak fontos a kinézet. Ha az alakod nagyon is jó, akkor imádni fognak, de persze nem szabad azonnal egy bizonyos alakra gondolni. Minden pasinak más az ideálja, így minden alaknak megvannak az imádói. A lényeg az, hogy tudd viselni az alakodat és tudj magabiztos lenni, bárhogy is nézel ki. A magabiztosság boldoggá tesz, aki a boldog, az szép.

Körmök: A körmökkel az a helyzet, hogy a pasik egy része észre sem veszi, mások viszont igenis fontosnak tartják, hogy egy lány keze legyen ápolt és szép. A szépség mindenkinek mást jelent, de a nagyon nagy köröm általában ijesztő. A visszafogott, de nagyon szépen ápolt két viszont megtartja a fiúkban a lányok tündérnek képzelő illúzióját.

Hasonlóság: Egy kutatás szerint a pasik azokat a lányokat részesítik előnyben, akiknek arca valamiféle hasonlóságot mutat az övékkel. Ez a csajoknál is így van, valószínűleg azért, mert ismerősnek tűnik, ezért már előre szimpatikus.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.