Otthon

Stílusos teraszok a 2022-es nyárra is

A hagyományos és jólmegszokott terasz dekoráció többnyire egy kültéri étkező szettből áll, mely kiválóan megfelel, de ma már sok ember valami újdonságra vágyik. Nem kell természetesen méregdrágán lakberendezőt fogadnunk azért, hogy különleges hangulatot teremtsünk a teraszon, elég, ha pár apróságot bevetünk mint trükköt, és máris kész a különleges kültéri enteriőr.

Az egyik kiváló megoldás az, ha a terasz egészét vagy csak egy részét műfűvel borítják. A műfű teraszra épp úgy lerakható, mint ahogy a kertben a földre. Csúszásgátlós hálót is tesznek alá, hogy ne mozduljon el. A műfű teraszra helyezve segít, hogy meghosszabbítsuk a kertet egy kissé, így a biofilia és a rendhagyó otthonok kedvelői számára is ideális választásnak bizonyulnak ezek a megoldások.

Napjainkban nagyon angy divatnak örvend a műfű, nem csak a kertbe, hanem irodákba, éttermekbe, sőt még edzőtermekbe is örömmel válasszák. Talán a tetőteraszok megjelenése hozott egy forradalmi válozást abban, hogy a műfű teraszra, mi több tetőkre is felkerüljön, ezen túl pedig a műfű teraszokon akkor is jól mutat, ha azok hagyományos módon a kertre vezetnek tovább.

Sok esetben azok, akik mondjuk erkélyeken döntenek a műfű mellett azért válasszák ezt az opciót, mert a városi életformában hiányolják ugyan a természet örökzöld érintését, de nem akarnak valóságos gyeppel szenvedni. De még mindig jobb választás számukra, ha van műfű teraszon mintha a jól megszokott tégla, járólap vagy kőpadló mellett kellene dönteniük, mely ridegebb és unalmasabb mára már.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.