Otthon

Parketta, amitől padlót fogsz

Eljött az idő, hogy kicseréljük a régi elavult padlót a belvárosi lakásunkban, mivel teljesen legyötörtük már, és olyasmiben gondolkodtunk, ami ár-érték garanciában a legkedvezőbb nekünk.

Elkezdtük feltúrni a világhálót abban a szilárd reményben, hogy valami retrónak számító elemet azért csak találjunk, mert ahhoz voltunk szokva évtizedek óta itthon. Szerencsére megtaláltuk a cég webáruházát, ahol nemcsak sok másik padlót, hanem konkrétan hagyományos parkettát is találtunk.

Mondanom se kell, hogy itt befejeztük a lázas keresgélést, és már mentem is felmérni egyenként a szobákat, nappalit, konyhát, előszobát, hogy hány négyzetméternyi parketta lenne szükséges összesen. Azért kultiváltam ezt az áruházat, mert a pénzünkért minőségi parketta érkezett, ami megtartotta jellegzetesen retro külsejét, mégis a mai korunkba is beleolvad. Mivel szívügyünknek tekintettük ezt az akciót, az ember sosem bízhatja a véletlenre.

Tovább böngésztem a témában, és rendeltem a lerögzítéséhez szükséges összekötő eszközöket, valamint lakkot is a webáruházból. A másik égető dolog a szegélyléc volt, ugyanis eddig minden parkettázott lakásban, ahol voltam, fa típusú szegélyléc is társult a padló mellett, a cég áruházából ezt is sikeresen meg tudtuk venni. Azt tapasztaltuk, hogy az így lehelyezett új parketta valóban strapabíró, az életre szóló garancia szerintünk nem alaptalan. Bátran alkalmazható lakásokon kívül közintézményekben, múzeumokban, a kínálatban többféle típus is elérhető.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.