Ajánlók

Könnyfakasztó mozik

Ember legyen a talpán, aki képes rangsorolni a legnépszerűbb romantikus filmeket. A rengeteg kedvenc közül, ezt a listát a teljesség igénye nélkül válogattuk!

Szerelmünk lapjai

A Nicholas Sparks nagysikerű regényéből készült film egy pillanat alatt meghódította a női szíveket. Ryan Gosling mélabús arckifejezése és Rachel McAdams kislányos bája még inkább emeli a romantikus mozi fényét. A történet dióhéjban: Egy idős úr, füzetkéből olvas fel egy Alzheimer kórban szenvedő asszonynak. A sztori szereplői, Noah Calhoun és Allie Hamilton kamaszkorukban szeretnek egymásba, egy forró, vidéki nyár alatt. A társadalmi különbségek miatt a fiatalok elszakadnak egymástól, Noah katonáskodik a második világháborúban, Allie pedig beleszeret egy jómódú fiúban, aki el is jegyzi. Ekkor találkoznak újra, és érzelmeiknek semmi sem szab határt. A feszültség a film végéig megmarad, csak az utolsó lapokon derül ki, mi lesz a keserédes pár sorsa. Megható pillanatokban nincs hiány, készítsd a kezed ügyébe a zsepis dobozt!

A szív hídjai

Meryl Streep és Clint Eastwood kettőse garantálja a sikert. A romantikus dráma néhány nap felhőtlen boldogságot mutat be. A világcsavargó fotós és a madison-i háziasszony szerelme röpke órák alatt teljesedik be, de az erős érzelem egy életen át kitart. A történetet Francesca naplójából ismerhetjük meg, amit a gyermekei találnak meg, mikor hazatérnek szülőházukba, hogy édesanyjuk hamvait a folyóba öntsék. Szívszorító jelenetekben bővelkedik a film, a színészi játék kifogástalan, a sírás garantált.

Ilyenek voltunk

Örök klasszikus. Olyannyira, hogy még Carrie Bradshow és barátnői is megemlékeznek róla a Szex és New york egyik részében! Hubble és Katie más kategóriába tartoznak az élet minden területén. Katie nagyszájú, lázadó, nem rejti véka alá a véleményét és fittyet hány a konvenciókra. Ezzel szemben Hubble visszafogott, jó családból származó, hagyományos elveket valló férfi. Bár imádják egymást, a házasságuk viharos, hullámzó. Igaz, a film alapvetően szomorú, de a remény ott ragyog a végén!

Neked melyik a kedvenc szerelmes filmed?

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.