Ajánlók

Amit ne tégy egy randin, ha csaj vagy

A randizásban nem mindenkinek van gyakorlata, ezért érdemes felkészülni, mielőtt belevágnál. A lányok mindig félnek, hogy rossz benyomást keltenek. Állandóan feszengnek, és nagyon tetszeni akarnak. Azt azonban nem mindig veszik figyelembe, hogy ez előfordulhat a fiúknál is, nem is ritkán. Sőt, sok más sem vesznek figyelembe, amit pedig illendő vagy hasznos lenne. Most segítünk, hogy ne kerülj kínos helyzetbe, vagy ne hozd kínos helyzetbe a másikat egy randi alkalmával.

Fontos, hogy ne késs el. Aki késik, arról azt lehet gondolni, hogy szétszórt vagy azt, hogy nem is fontos számára ez az egész. Ha már egy ilyen rossz alaphanggal kezdődik az este, akkor nehéz lesz majd felturbózni a hangulatot. Ne is érkezz sokkal előbb, hiszen az illem szerint a fiúnak kell öt perccel a megbeszélt időpont előtt ott lennie. Légy pontos és akkor senki sem szólhat egy szót sem.

Ne játszd a jégkirálynőt! A lányok szeretik megjátszani a megközelíthetetlen kisasszonyt, de ez inkább riasztó, mint vonzó. Most akkor akarsz ismerkedni vagy nem? Ha a pasi nem érzi, hogy érdekel, nem fogja jól érezni magát. Azt fogja gondolni, hogy te inkább alattvalót akarsz és nem barátot, ő pedig nem randira jött, hanem állásinterjúra.

Ne légy mesterkélt! Úgyis kiderül, ha nem magadat adod, így nem érdemes eljátszani semmit sem. Azt akarod, hogy kedveljen a pasi? Hogy kedveljen, ha mást mutatsz, mint, amilyen vagy? A fiúk nem szereti a színésznőket, úgyhogy légy természetes. Ez persze nem azt jelenti, hogy legyél nyugodtan akár közönséges is, a ló túloldalára nem kell átesni.

Ne edd végig az étlapot! Attól, hogy ne te fizetsz, még nem kell a legdrágább fogásokat rendelned vagy annyit enni, amennyi beléd fér. Egyáltalán nem illendő dolog és valószínűleg nem azért hívott el a partnered randizni, hogy jól megetessen és az összes pénzét otthagyja az étteremben. Ilyen esetekben a pasi joggal gondolja, hogy ki akarod használni. Ez egyáltalán nem szimpatikus, valószínűleg nem lesz legközelebb.

Túl sok ital. Ha már kiszolgálnak alkohollal, akkor igyekezz mértékkel inni. Néha elvéti az ember a mértéket, de egy randin nagyon figyelj, hogy egy-két pohár bornál vagy sörnél, esetleg egy koktélnál többet ne igyál meg. A spicces, főleg a részeg nők nem vonzók. Ha iszol, feloldódnak a gátlások, nem vagy ura a mimikádnak és annak, miket beszélsz össze. Egy jó randinak nem jellemzője, hogy másnak szégyelld magad, amiért vállalhatatlanra ittad magad.

Ne legyen túl sok belőled! Egy randin nem az a dolgod, hogy kiselőadást tarts magadról. Nyilván kell magadról beszélned és a pasi meghallgat, mert kíváncsi rád, de ha túl sok vagy, az hamar fárasztóvá válik. Nem kell felvágni és vagánykodni, azt bízd csak rájuk. Az önfényezés pedig senkinek nem áll jól, tartózkodj tőle!

Ne légy álszerény! A nagyképűség másik oldala az álszerénység, amikor örülünk a bóknak, de még többet akarunk, és nem akarjuk vállalni a méltatott tulajdonsággal járó felelősséget. Nagyon könnyen ki lehet szúrni az álszerénységet és bizony igen fárasztó és bosszantó tud lenni. Fogadd a bókot és az elismerést egy mosollyal és ezzel el is van intézve. Magabiztosnak, de nem önteltnek fogsz tűnni.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.