Érdekességek

Innen tudhatod, hogy a pasi szerelmes

A férfiak nem szeretik kiteregetni az érzelmeiket, még az elé sem, akibe éppen szerelmesek. Persze vannak olyanok is, akiknek nem okoz gondot az érzéseikről beszélni, és mint úgy érzik, közölni fogják, hogy mosta aztán nagyon szerelmesek beléd. Ha viszont egy zárkózottabb típusú pasi a választottad, akkor ez nem ilyen egyszerűen fog menni.

A zárkózottabb pasi nem mondja állandóan, hogy mennyire fontos vagy neki és azt sem, hogy így meg úgy szeret. De vannak olyan jelek, amikből szavak nélkül is kitalálhatod, hogy a pasi fülig szerelmes beléd. Ha ezeket a jeleket tapasztalod, nem kell azért nyaggatnod, hogy mondjon már valamit. Amúgy sem érdemes ezzel nyaggatni őket, mert elijeszted csak. Kényszerítés, sarokba szorítás helyett inkább figyeld meg, hogyan viselkedik a társaságodban, milyen gesztusai vannak. Helyezkedj bele a helyzetébe és sokkal könnyebben meg fogod érteni az árulkodó jeleket, ha tudod, tőle mennyit jelent az adott gesztus. Nézzük, mire figyelj oda, ha meg akarod tudni, mit érez:

Felcsillan a szeme, ha meglát: ha látszik az arcán az öröm, mikor találkoztok, biztosan jól érzi magát a társaságodban és szeret veled lenni. Ha azt látod, hogy, mikor meglát, felcsillan a szeme és még a szája is mosolyra húzódik, biztosan elkezdődött valami. Önmagába a nagyfokú érdeklődés jele is lehet, de más jelekkel együtt már tuti a dolog.

Szereti fogni a kezed: Ha a pasi nyilvánosan is szereti megfogni a kezed, de akkor is, mikor senki sem látja, biztosan kötődik hozzád. Ez egy nagyon kedves, visszafogott, ugyanakkor bensőséges gesztus, amit csak azzal tesz az ember, akit közel érez magához.

Az ölelés: Ha a pasi ölelése nem csak egy gyors, vagy fogdosós pillanat, hanem gyöngéden, mégis erősen ölel magához és nem siet elengedni, biztos, hogy szeret. Lehet, hogy még ő maga sem tudja, az meg valószínű, hogy mondani nem fogja egy könnyen, de te már tudhatod, hogy így van.

Bájos vagy vicces hibák: Ha az általad utált hibáidat ő viccesnek, vagy bájosnak vagy éppen imádni valónak találja, akkor biztos lehetsz benne, hogy szeret téged. A hibákat a rózsaszín szemüvegen keresztül egészen másnak lehet látni, mint anélkül. A szeplők vagy éppen egy kis súlyfelesleg is lehet nagyon aggasztó annak, aki viseli, de ha ezt bájosnak találja a pasi, akkor bizony szeret.

Sokszor felhív, sms-t küld: Ha akkor is gondol rád és némi kontaktot akar, mikor nem vagytok helyileg együtt, minden bizonnyal te töltöd ki a gondolatait. És hát ki jár az ember fejében állandóan? Az akit szeret.

Bemutat a barátainak: Ha a pasi bemutat a haveroknak, akkor minden bizonnyal az élete részeként néz már rád. A pasik szeretik különválasztani az életük különböző részeit, így nem keverik a munkát, a barátokat, a családot és a barátnőt egymással, csak akkor ha már elég fontosnak érzik az adott személyt. Ha barátai előtt is büszkén jelenik meg veled, akkor tuti, hogy szerelmes.

A szüleinek is bemutat: Az egy dolog, hogy a haveroknak bemutatott, de ha még képes hazavinni is és bemutatni a maminak és apunak, hát akkor teljes a siker. Így már igyekszik megőrizni a kiskaput és teljesen beenged az életébe, biztos a dolgában, mert szeret téged.

Romantika: A pasik máshogy látják a világot, így nekik a romantika azon része, amit a csajok imádnak, már enyhe túlzás. Ha viszont fülig szerelmesek, akkor ők is romantikus herceggé képesek változni.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.