Érdekességek

Amit ne tégy egy randin, ha pasi vagy

A randizás tudományát nem lehet azonnal elsajátítani. Át kell gondolni, milyenek is vagyunk mi, emberek és te magad mit szeretnél egy randin. Ha tetszik egy lány, hívd el és viselkedj úgy, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled. A rossz randi, pláne még fiatal korban nem megmásítható.

A lányok nem mindig adnak második esélyt, te meg hoppon maradsz, ha valamit nagyon eltoltál. Igaz, az is könnyen előfordulhat, hogy nem miattad lett rossz a randi, de amit te megtehetsz, azt érdemes is megtenni a jó randi érdekében. Nézzük, mikre figyelj oda, ha akarsz egy második randit is a lánnyal.

Ne késs el! Ez a tanács a lányok listáján is fent van, hiszen, ha valaki késik, akkor a másik fél úgy érezheti, nem is fontos ez az egész, vagy azt a bizonyítványt állítja ki rólad a késés, hogy szétszórt, és megbízhatatlan vagy. Az illem amúgy úgy diktálja, hogy a fiúknak öt perccel a megbeszélt időpont előtt illik megjelenni, a lányoknak pedig pontosan.

Ne kezeld haverként! A pasik nem mindig tudják, hogyan kell egy csajt nőként kezelni. Nyisd ki az ajtót, húzd ki a széket, kérdezd meg, mit kér és te add le a rendelést. Ilyen apróságokkal már kellemes társaságnak tűnsz. A fizetésnél, ha már te hívtad meg, akkor nem illik neked megemlítened, hogy felezzetek. Egy csajtól illendő gesztus ezt felajánlani és nem baj, ha elfogadod, de mindenképpen jó benyomást teszel, ha te fizetsz. Nem kell puccos helyre menni, elég egy egyszerű kávézó is, hiszen nem mindenki engedheti meg magának a luxuséttermeket.

Ne légy közönséges! A csajok nem szeretik, ha valaki büfögő versenyt akar rendezni, pláne nem egy nyilvános helyen. Azt sem szeretik, ha a társaságukban a pasi nem válogatja meg a szavait. Fogd egy kicsit vissza magad, persze nem kell karót nyelned, az sem vonzó, ha valaki feszeng.

Ne vagánykodj fölöslegesen! A lányok szeretik, ha egy pasi dinamikus és mondjuk úgy alfa hím, aki a bandában vezető szerepet tölt be. De ez is lehet túlzásba vinni, ha folyton ilyesmikkel hencegsz és játszod a bandavezért. Egy kis vadság nem árt, de a tényeken kívül nem kell arcoskodni, úgyis kiderül, hogy h mindez nem igaz, vagy lehet, hogy a lánynak ez túl ellenszenves, ha mégis igaz.

Ne légy önimádó! Az önimádó pasitól a lányok a falra másznak, mert egész egyszerűen olyan, mint férfi primadonna. Nagyképű, túlzottan is meg van elégedve önmagával és azt hiszi, hogy nem kell semmit sem tennie, a csajok hálát rebegnek az ég felé, ha csak rájuk néz. Na kössz, ilyen pasitól az ég mentsen meg!

Ne legyél balfék! Ha túl szerény, ha túl csöndes vagy, az is riasztó. Azt mutatja, hogy gyengébb vagy a csajnál, így hogyan akarod becserkészni? Nem kell szerénykedni, nem szabad idegesen a kezedet tördelni vagy félve nézni a lányra. Ha eljött veled randizni, nyilván tetszel neki. És ugyan már miért kellene neked idegeskedni? Mitől lennél rosszabb, mint bárki más? Az önbizalom vonzó, hajrá, húzd ki magad!

Ne nyomulj túlságosan! A túlzott nyomulás elriasztja a lányokat. Minden egyes lépésnél várd meg, hogyan reagál. Ha megfogod a kezét és visszahúzza, akkor ezzel még várj egy kicsit. De ha nem húzza el, kicsit később akár közelebb is ülhetsz hozzá.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.