Történetek

Csalfa Casanova

“Az én történetem így zajlott: megismerkedtem a chaten egy férfivel. Csodálatosan indult, bár az előző kapcsolatairól diszkréten hallgatott.”

Én is itt láttam lehetőséget arra, hogy az interneten találjak párt magamnak! Reményeim mostanra csökkentek. Magyarországon szeretnék élni, itt keresem a társamat. De a 40 feletti szabad férfiak mind selejtesek. A normális családja mellett ül, neten csapja be a nőket, és élvezi. Én egy alkoholistától váltam el. Szerető nem akarok lenni, nős ember nem kell. Nagyok az igényeim? Nem. Ebben a korban már nem.

Az én történetem így zajlott: megismerkedtem a chaten egy férfivel. Csodálatosan indult, bár az előző kapcsolatairól diszkréten hallgatott. Gondoltam ez azért nem olyan nagy baj. Istenien alakultak a beszélgetések, úgy udvarolt, mint eddig senki más. A fényképcserék után, bár nem volt egy Adonis, elérkezett az idő a találkozásra. Tudtunk egymásról majdnem mindent, szeretett volna közös gyermeket stb. A találkozásnál kiderült, előző kapcsolata 8 évig tartott, azért hagyta el a hölgyet,mert “tudott szülni”. Nem szaporítom a szót, de többszöri találkozás után is csődöt mondott. Szóval nagy csalódás volt, egy feledhető történet. Lehet, hogy a 49.történet Casanovájával találkoztam?

Üdvözlettel: Gyöngyi

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.