Érdekességek

10 ok, amiért azonnal szabadulj meg a pasitól

Hiába vagy szerelmes, az intő jelekre akkor is figyelj oda. Mindig légy észnél, hiszen sok időt pazarolhatsz, ha nem veszed észre a figyelmeztetést és nem szabadulsz meg időben az alkalmatlan pasidtól. Van tíz olyan fontos jel, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül a saját érdekedben. Az emberek képesek változni, de csak, ha ők maguk is akarják és nem csak más kedvéért ígérik meg. Ne ülj fel az üres ígérteknek! Íme a 10 jel, amit ha észlelsz, azonnal beszélj vele és ha nem változtat, add ki az útját:

Hazudik: Ha a pasi hazudik, akkor nem tisztel eléggé, vagy nem bízik meg benned annyira, hogy igazat mondjon. Aki képes hazudni, az a későbbiekben is képes lesz rá. Ez egy tulajdonság. Vannak hazudós és őszinte emberek. Ha egy hazudóst fogtál ki, akkor ki kell tenned a szűrét. Mi lesz, ha nem? Bizony sosem tudhatod, hogy hihetsz-e neki vagy sem. Ez a kis dolgokban nem okoz gyakorlati bajt, de ha kis dolgokban hazudik, akkor a nagyokban is fog.

A K-betűs vagy P-betűs szavak használata: Ha a pasid ezekkel a csúnya szavakkal illeti a nőket, akkor tudhatod, hogy nem tiszteli őket. Valószínűleg téged sem. Akarsz egy ilyen pasival lenni? Honnan tudod, hogy rólad nem így beszél-e, ha nem vagy ott? Vagy esetleg már veled szemben is mondott ilyesmit? Azonnal szabadulj meg tőle, nem vesz téged semmibe.

Túlzottan gyerek: Ha a pasid nagyon gyerekesen viselkedik, nem érdemes vele tervezni a jövőt. Nem arról van szó, hogy játszik a kedvenc játékaival, vagy animációs sorozatot néz, esetleg maketteket rak össze, hanem arról, hogy folyamatosan ezt csinálja, vagy pedig nem lehet vele felnőtt módjára viselkedni. Ha nincs felelősségérzete és gyermeteg a gondolkodásmódja, szakíts.

Nőcsábász: Ha a pasid állandóak nők társaságában van és minden szoknyáshoz van egy túl kedves szava, mosolya, akkor itt valami nem stimmel. Azt képzeli, övé a világ és minden csaj az ő prédája. Könnyen lehet, hogy te is csak egy vagy a sok közül, vagy ha most még nem is, bármikor így lehet. Szakíts vele, ne engedj a lehengerlő szövegének. Az ilyen pasiknak általában ellenállhatatlan a stílusok, ne dőlj be nekik!

Komoly függősége van: Nos az ilyennel csak a baj van. Most még lehet, hogy nem nagy gond, de egyre kellemetlenebb lesz. A függőnek a függése tárgya szerelme, nem pedig te.

Nincsenek ambíciói: Ha egy pasinak nincsenek tervei, ambíciói, kész elmebaj lehet vele élni. Sosem lesz pénze, sosem lesz semmi előrelépés az életében. Akarsz ilyen visszahúzó erőt?

Csak az ambíciói a fontosak: az előző ellentéte, akinek van pénze, van munkája, van előrelépés az életében, de ideje rád, az nincs. Nem éri meg.

Az anyuka kicsi fia: Roppant idegesítő, ha egy pasinak még mindig az anyukája szoknyája a legjobb hely. Hagyd is, mindig a mamival kellene versenyezned. Akar a fene egy néni árnyékában élni!

Depressziós: Ha a pasi állandóan rossz kedvű, lehangolt, valószínűleg előbb vagy utóbb a 6-os pontba is belekerül. A folyton búslakodó, rossz kedvű pasik támaszt keresnek, nem barátnőt.

Önimádat: Egy önimádó pasi imponáló lehet rövid távon, de kész rémálom, mikor észreveszed, hogy nem beléd, hanem önmagába szerelmes és te csak a második lehetsz. ha még munkamániás is, akkor csak a harmadik.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.