Érdekességek

Al Pacino és fiatal barátnője újra együtt – A korkülönbség nem akadály

A hollywoodi sztárpár, Al Pacino és Noor Alfallah ismét egy párt alkotnak, annak ellenére, hogy nemrég felröppentek a szakításukról szóló hírek. A 83 éves Oscar-díjas színész és 29 éves barátnője kapcsolata továbbra is a figyelem középpontjában áll, elsősorban az 54 éves korkülönbség miatt.

Újra együtt a viharos időszak után

Bár nemrég arról szóltak a hírek, hogy Alfallah egyedüli felügyeleti jogot kért közös gyermekük felett, úgy tűnik, a pár sikeresen túllendült a nehézségeken. Al Pacino képviselője megerősítette, hogy “Al és Noor sikeresen együttműködtek, és kölcsönösen megállapodtak gyermekükkel, Romannal kapcsolatban. Még mindig együtt vannak.”

A korkülönbség nem akadály

A pár 2022 áprilisában kezdett el randizni, és kapcsolatuk azóta is töretlen, annak ellenére, hogy Pacino több mint ötven évvel idősebb párjánál. Egy bennfentes szerint “Al boldog Noorral, és közismert, hogy [Noor] korábban is idősebb férfiakkal randizott, így ez nem jelent nagy problémát számukra.”

Közös gyermek és jövőbeli tervek

A pár 2023 júniusában üdvözölte első közös gyermeküket, Roman Pacino-t. Bár a gyermek érkezése meglepetésként érte őket, Pacino korábban kijelentette: “Nagyon különleges dolog. Mindig is az volt. Sok gyerekem van. De ez most, ebben az időszakban tényleg különleges.”Annak ellenére, hogy Pacino soha nem házasodott meg, nem zárja ki ennek lehetőségét a jövőben. “Persze, hogy lehetséges [hogy megházasodom]. Bár most lényegtelennek tűnik. Fogalmam sincs, de soha nem mondom, hogy soha” – nyilatkozta korábban a színész.Al Pacino és Noor Alfallah kapcsolata bizonyítja, hogy a szerelem nem ismer korhatárt. Bár a jelentős korkülönbség sokak számára meglepő lehet, úgy tűnik, a pár boldogan néz közös jövőjük elé.

Kiemelt kép: stylecaster.com

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.