Történetek

A válóok: internet?

A következő sorokat egy elkeseredett asszony írta. Egykor rajongásig szeretett férje gabalyodott bele a chat szövevényes hálójába.

Tisztelt Asszonyom!

Sajnos a csevegő vonalakon túlnyomó részben olyan emberek találhatóak, akik vagy lelki sérültek, vagy csak azért használják, hogy idősödő férfiakból pénzt csaljanak ki. Önmagukról valótlan adatokat közölnek, házastársakat egymás ellen fordítanak.

Nagyon valószínűnek tartom, hogy 24 évi házasságunk fel fog bomlani. Két nagylányunk van. Az egyik főiskolára jár, a másik idén fog érettségizni. Én üzletasszony vagyok. Férjem üzletember. Olyan levelezőtársasággal ismerkedett meg az interneten keresztül, akik teljesen kiforgatták önmagából. Rá sem lehet ismerni. Egyikőjük múltját sikerült lenyomoztatnom. Férjemet a hír teljesen megdöbbentette, mégsem hiszi el, hogy a többi sem különb nála. Ráadásul a beszélgetéseihez a cégem internet címét használja, mely alapján sajnos rám és munkatársaimra is nagyon rossz fényt vet. Kértem, hogy keressen fel egy pszichológust, aki talán tud neki segíteni. Eddig 100 %-ig megbíztam benne. Sajnos soha többé egy szavát sem fogom tudni elhinni, így pedig nem hiszem, hogy a házasságunk fenntartható lesz.

Mindent megpróbáltam, hogy túltegyem magam a már megtörtént eseményeken, de ő sajnos továbbra sem tud elszakadni a csevegő vonaltól. Nagyon jó lenne ezt a vonalat megszüntetni, mert nagyon sok kárt tud okozni. Én is gyakran használom az internetet, de hogy chatteljek, még soha eszembe sem jutott.

– név nélkül –

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.