Tech

Virtuális szerver bérlés új és régi ügyfélként

Egy weboldal fejlesztésekor, átalakításakor fontos, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb virtuális szerver szolgáltatást, mely az újonnan felmerült igényeinket ki tudja elégíteni.  A legtöbb esetben a cégek azért szoktak szervercserén, bővítésen gondolkodni, mert növekedett a forgalom az oldalukon, ezért is érdemes a szakemberek segítségét kérni, akik tudnak abban tanácsot adni, hogy milyen szolgáltatás típus mellett tegye le az adott ügyfél a voksát. 

Ha a megfelelő megoldás a virtuális szervernek a bérlése, akkor ezen belül is választhatunk VPS-t, Cloud-ot és ezeknek a kombinációját, a VPS Cloud szervert is. Nagyon nagy tárhelyigény esetén pedig a fizikai szerver bérlés áll rendelkezésünkre.

A virtuális szerver bérlés szerver termekben történik, ahol banki biztonsági rendszerrel lettek ellátva. A szerverfarm 24 órás felügyelet mellett üzemel, megfelelő áram, internet ellátást kapnak, illetve a fizikai körülményeket is optimalizálják számukra.

Érdemes felvenni a kapcsolatot a kiválasztott szerver szolgáltatóval, ha újonnan csatlakoznánk a szerver bérlők közé, vagy ha meglévő szerverbélrésünket kellene kicsit átalakítani. A szakértők különböző kérdések feltételével fel tudják mérni azokat az igényeket, mely minden ügyfél és minden weboldal esetében más és más. Emellett pedig támogatást tudnak adni abban is, hogy milyen programok, programcsomagok előfizetésére van lehetőség a virtuális szerver bérlése mellett, ezáltal induló vállalkozásoknak is segítve.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.