Családi

Igényes és kreatív játszótér

Egy játszótér kialakításán meglátszik, milyen volt az ötletgazda, a tervezés és milyen lett a kivitelezés. Ma már egyre modernebb és hívogatóbb játszótereket sikerül kialakítani, még a falvakban is. Ennek hála, a játszóterek kora sincs leáldozóban a digitális kihívások ellenére, hanem új divatjukat élik.

Érdemes is minőségi beruházással megtervezni őket, hiszen a gyermekek szabad ég alatt töltött ideje egy nagyon fontos idő. Ahhoz, hogy örömmel járjanak ki a helyi játszótérre, fontos, hogy vonzó alternatívát jelentsen számukra. Felvegye a versenyt más program lehetőségekkel, és megteremtse a minőségi játék élmény és kikapcsolódás, valamint napi energia levezetés számára a megfelelő terepet. Egy játszótér egyszerre lehet izgalmas, kreatív, inspiráló és fejlődést garantáló közösségi tér.

A barátkozás, ismeretségszerzés nagyon fontos terepe, az első baba barátságok is itt szoktak kötődni. A szülők számára is egy közösségi teret jelent, hiszen itt kezdenek el megbarátkozni egymással a kisgyerekes szülők is. Nekik is jó, ha ezt minőségi játék eszközök társaságában tehetik, ahol a gyermekeiknek minőségi időtöltést tudnak biztosítani. Valamint, a biztonsági szempont is alapvető egy mai modern játszótér esetében, hála az EU szabványoknak.

Nem lényegtelen kérdés, hogy egy szülő nyugodt szívvel engedheti el gyermekét játszani, vagy az eszközök már idejétmúltak és balesetveszélyesek, vagy nagyobb eséllyel okozhatnak sérülést, mint a felújított típusok. Ezért is fontos befektetni ezekbe a közösségi terekbe, ahol gyermekeink biztonsága is a tét. EU szabványoknak megfelelő eszközökért nézzen körül a jatszoterland.hu oldalán!

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.