Történetek

Húsvéti lánykérés

A kikelet beteljesítette Csilla és Steve szerelmét. A nyuszi jegygyűrűt hozott!

Igen, nekem is van egy történetem. Illetve nekünk, minthogy mar április óta együtt élünk Steve-el. Az egész tavaly novemberben kezdődött. Mindketten nagyon magányosak voltunk és társat kerestünk a webpersonals.com weboldalon. Mindketten tudtuk, hogy ő az igazi, amit először megláttuk egymás fotóját a hirdetésben. Körülbelül 2000 levél és iszonyatosan magas telefonszámlák után februárban oda utaztam Detroit mellé, hogy találkozzunk végre.

Másnap reggel indultunk Miamiba es Key Westre, ahol csodálatos négy napot töltöttünk el. A hét többi részét Farmington Hillsben töltöttük, ismerkedtem a családjával, a barátaival. De szombaton haza kellett menni, és ez nagyon nehéz volt. Órákig sírtam a repülőgépen, ő is nagyon szomorú volt. A következő másfél hónap nagyon nehéz volt, nem telt el nap, hogy ne telefonáltunk volna egymásnak. De április 14-én megjött Steve, és hirtelen minden rendbe jött.

Másnap, húsvét vasárnap megkérte a kezemet, és én igent mondtam! Április 23-án együtt jöttünk ide vissza, és azóta is csak minden nappal jobban szeretjük egymást! Július 1-én lesz az esküvőnk!

Csilla

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.