Történetek

Gyöngyszem

“Aki talál egy, vagy szerencsés esetben akár több hozzá való gyöngyszemet, ne engedje, hogy a kapcsolatuk megszakadjon, mert a hétköznapok szürkeségét ezek a gyöngyök teszik csillogóvá!”

Szerencsére van két egymáshoz való ember, akik ráadásul ellenkező neműek is! Ez a két ember sosem találkozott volna, ha nincs a Randitime!

Történt ugyanis, hogy a fiúnak már kialakultak az elvárásai azzal a nővel kapcsolatban, akit élete párjának képzelt. Ekkor már csak egy gond volt hátra. Hogyan tudassa a nagyvilágban bolyongó és a boldogságtól eddig megfosztott párjával, hogy létezik és reá vár? Ekkor a televízió segített! Az egyik számítástechnikával foglalkozó műsorban ismertették a habostorta.hu nyújtotta lehetőségeket. Na, több sem kellett a fiúnak! Azonnal kattintott!

Hosszú és félreértésekben gazdag 5 hónap után, rátalált az elbújt gyöngyszemre! Utólag már nagyon rövid időnek tűnik ez az 5 hónap, hiszen előtte több éven keresztül keresgélt.

Az ismerkedés pillanatai izgalommal és várakozással voltak teli, de megérte! Hiába a 220 km távolság, hiába az állandó elfoglaltság, hiába minden akadálynak tűnő apró probléma, nincs semmi, ami megakadályozhatná e két ember boldogságát! Aki talál egy, vagy szerencsés esetben akár több hozzá való gyöngyszemet, ne engedje, hogy a kapcsolatuk megszakadjon, mert a hétköznapok szürkeségét ezek a gyöngyök teszik csillogóvá! Ezt tiszta szívből mondom, több mint egy év csillogásban töltött hétköznap után!

Aki nem hiszi, próbálja ki!

József

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.