Történetek

Az asztal mellett Casanova

A férfi más arcát mutatta a gép előtt és mást az otthonában. Vajon melyik az igazi? Boldoggá tehet egy másik nőt, miután a párját eldobta?

Párommal 8 évig éltünk boldogan. Én 45 éves vagyok, ő 46. Az előző házasságomból született egy lányom. Válásom után ismertem meg a nagy Ő-t. Agglegény volt, gyereke nem született. Az enyémet nem tudta sajátjaként szeretni, 8 év alatt sem. Pedig a lányom, akinek az apja egy alkoholista, örült, hogy esetleg végre rendes apát talált. De a férjemet nem is érdekelték a gyerekek. Mindig ez volt a probléma a nyolc év alatt. Csak ez.

Aztán hirtelen infarktust kapott: a legsúlyosabbat. Üzleti probléma miatt készültek ki az idegei. Az orvos azt javasolta, kezdjen valami új tevékenységbe, ami érdekli, hogy az agyát is el tudja foglalni. Ekkor vett egy számítógépet. És itt kezdődik az agyrém. Együtt tanultuk a kezelését, autodidakta módon. Amikor először mentünk fel az internetre, beléptünk egy chatprogramba. Nekünk ez teljesen ismeretlen világ volt. A páromat lekattintotta egy nő és privát csevegésre hívta. Ott ültem végig mellette miközben ők szerelmeskedtek. A párom az ágyban sajnos soha nem volt egy virtuóz, de amit akartam azt azért nehezen, de elértem. Az infarktus után a gyógyszerek hatására még gyengébb lett. De itt a chaten fantasztikus férfi volt. Nagy és színes lehetőségeket látott innen az asztal mellől. Soha nem volt jó alvó, 3-4 óránál nem pihent többet. Én viszont jó alvó vagyok így nem lehettem mindig mellette. Ő pedig teljesen belelovalta magát ebbe a világba. Szórakozni egyébként sem nagyon jártunk évek óta, mert ő otthon szeretett lenni. De most teljesen megkergült. Már csak a chat érdekelte, és úgy érezte azon keresztül új lehetőségek várnak rá.

Elhagyott. Már fél éve. Gyereket akar és most keresi az alkalmas társat. Tudom, hogy a vesztébe rohan. Pénze van, biztosan talál valakit, legalább addig, amíg tart a pénze. Bár még nem kötött ki senkinél, én már tudom, hogy végleg elveszítettem őt. Hát így rontotta el az én életemet az interszerelem:-(

Tubarózsa

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.