Történetek

Trófea mindenáron

A se vele, se nélküle kapcsolat nem sok jót ígért a levélírónak. A távolság vajon megoldja a gondokat?

Az én történeten rövid, keserű, és igaz! Nem áll szándékomban, hogy másokat elijesszek a “webszerelemtől”, de úgy érzem, nem árt, ha egy történettel több van a listán, amik esetleg tanulságosak lehetnek.

Egy társkeresőben váltott néhány levél után, úgy éreztem, hogy nekem is kisorsoltatott a boldogság! A lány, akivel megismerkedtem, sok-sok éves ábrándjaimat testesítette meg, úgy külsőre, stílusra, mint hangra. Az első találkozásuk néhány héten belül megtörtént, majd hozzá is költöztem.

Boldog voltam valami eszméletlenül. VELE élhettem, érezhettem ŐT!! Bolondul szerelmesen, nem voltam hajlandó észrevenni azokat a jeleket, amik már akkor a kudarcot, a megaláztatást ordították felém. Ő nem titkolta, hogy voltak “netes” kapcsolatai, hogy minden személyes találkozása az ággyal kezdődött, és ugyanolyan gyorsan végük is lett. Sőt, azt sem, hogy még mindig kapcsolatban áll a “barátaival”. Azt hittem, a mi találkozásunkkal, összeköltözésünkkel ő ugyanúgy befejez mindent, ami kísérthet, vagy zavaró lehet kettőnk között. Nem így történt, sőt mintha a “forgalom” még növekedett is volna egy kicsit. Mintha az sms-ek, az e-mailek, a chatelések több idejét vették volna el.

Kértem hagyja abba, volna nekünk miről beszélni egymással is, rosszul esik az, hogy a “barátok” állandóan felbukkannak, vagy telefonon, vagy pedig az interneten, a legváratlanabb időpontban. A kérésből viták, a vitákból veszekedések lettek, ami aztán azt eredményezte, hogy belekeseredve a tehetetlenségembe, autóba ültem, és csapot-papot ott hagytam (a távolság köztünk 1200 km oda és annyi vissza is).

Kilenc hónapig voltunk együtt, ez idő alatt (pontosan nem tudom) legalább 20 esetben jöttem el tőle vagy rúgott ki! A kiváltó ok 80%-ban az új netes “barátok” keresése, valamint a régi kapcsolatok csökönyös ápolása volt.

Ma már sajnos vége az álomnak! Be kellett lássam, vannak egyének, akik az érzelem nélküli trófeaszerzésben lelik boldogságukat, és a legjobb vadászterületnek ehhez a szórakozáshoz, az internetes társkeresőket használják fel.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.