Érdekességek

Amit a pasik nem tűrnek el egy párkapcsolatban

A nők és a férfiak nem egyformán gondolkodnak, így a szerelemhez és a párkapcsolathoz való hozzáállásuk sem egyforma. Vannak olyan dolgok, amiket a nők rendszerint elkövetnek, de a pasiknak égnek áll tőle a hajuk. Ha ezek az elkövetett dolgok túl sokszor vannak jelen, akkor a párkapcsolatnak vége is lehet miattuk. Hogy mi ezek? Íme néhány tipikus és nagyon bosszantó példa:

Állandóan a nyakán lógsz.
A pasik is szeretnek a barátnőjükkel lenni. A kapcsolat elején ez sokkal inkább jellemző, hiszen az újdonság varázsa a háttérbe szorít mindent. De a pasik nem ragaszkodnak ahhoz, hogy folyton együtt lógjatok. Neki megvannak a mag dolgai, ahogy jobb esetben neked is és néha ezekre is kell időt fordítani. A haverokra szintén kell idő, hiszen számos olyan tevékenység van, amit szeretnek együtt csinálni. Hagyj neki teret és ne akard minden idejét és energiáját kisajátítani. Ha mégis így teszel, elmarod magadtól, mert úgy érzi, meg akarod fojtani.

Szidod a barátait.
A pasik számára a barátok olyanok, mint a család. Nem nézi jó szemmel, ha fúrod őket. Ha nem kedveled őket és nem is tudod megkedvelni, akkor legalább maradj csöndben. Ha mindig a barátait szidod, úgy fogja érezni, hogy neked luxusigényeid vannak, aminek ő sem tud megfelelni, hiszen számodra utálatos emberekkel bandázik.

Állandóan ellenőrzöd
Ha nem tudod épp hol van, már hívod is és minden apróságra rákérdezel? Esetleg másokat is megkérdezel, hogy valóban ott volt-e és mit csinálsz? Váratlanul beállítsz razziázni? Biztos recept ahhoz, hogy megszabadítsd magad egy kapcsolattól.

Belenézel a mobiljába.
Nagyon csúnya dolog a másik privát holmijában turkálni. Ha nem bízol benne, akkor keress mást, ne pedig utána kémkedj. Azokat az sms-eket, amiket nem neked írt, nem kell olvasnod, ahogy azt sem kell tudnod, hogy kivel beszél telefonon. Nem valószínű, hogy rejtegetni való titkai lennének, de akkor sem szabad kémkedni. Ha tudni akarsz valamit, kérdezd nyíltan, sokkal korrektebb dolog. Ha pedig mégis a kémkedés mellett döntesz, le ne bukj, mert bizony könnyen a kapcsolaton kívül találod magad.

Kémkedés a laptopon, asztali gépen.
Lényegében ugyanaz, mint a telefonon való leskelődés. Ha lebuksz, kiadhatják az utad, vagy legalábbis nagy balhé lesz belőle, és aki nem szolgál rá a későbbi bizalomra, az te leszel.

Állandó féltékenykedés bárkire, akire ránéz.
A férfiak megnézik a jó nőket, de ez csak ennyi. Nem kell azonnal féltékenynek lenni, hiszen te is megnézed, ami szép, ami tetszik valamiért, lehet az akár egy ismeretlen pasi is. Ha nincs konkrét alapod arra, hogy féltékenykedhess, akkor ne tedd. Ha mindig azt veszi észre, hogy kételkedsz benne, nagyon idegesítőnek és elviselhetetlennek fog találni.

Flörtölsz más pasikkal.
A férfiak szeretnek alfahímek lenni, ezért ha nem ők a kiválasztottak a szemedben, akkor nagyon csalódottak, sőt sértettek lesznek. Ha úgy érzik, hogy valaki betolakodik a vadászterületükre és ráadásul a tulajdon barátnőjük engedi be az illetőt, biztosan égtelen haragra gerjednek.

Ha társaságban kritizálod.
Senkitől sem eltűrhető, hogy mások előtt úgy beszéljen velünk, mint a kutyával. A férfiak sem tűrik el ezt a barátnőiktől, hiszen nagyon csúnya viselkedés. A pasiknak ráadásul kell az, hogy érezzék, felnéznek rájuk, főleg a barátnőjüktől. Ha társaságban folyamatosan szégyeníted, biztosan veszekedés lesz a vége, vagy szakítás. Ne fogja sokáig eltűrni ezt a viselkedést.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.