Történetek

Kék pillangók

“A PC rabja voltam, reggel alig vártam, hogy bekapcsoljam! Ő is így volt vele. A mobilja jelezte, mikor kapott e-mailt tőlem, és akkor azonnal megnézte.”

Életem egyik legizgalmasabb kapcsolatát éltem át egy éve. Távszerelmünknek csak a ki nem fizetett számlám miatti kényszerű távollét vetett véget. A chat romantikus volt, megismertük egymást, mintha beszélgettünk volna. A netmeeting pedig igazán izgalmas.

A barátom olyan romantikus leveleket írt nekem, hogy sokszor ültem a monitor előtt és folytak a könnyeim. Úgy éreztem, megért engem, bár csak a fotómat látta. És én az övét. Vereseket és képeket, dalokat küldött nekem. Szerette a romantikus zenét. Kedven színünk a kék volt. Kék pillangók voltunk, akik egymással repültek az űrben. Tiszta őrület, két 30 körüli, egyetemet végzett emberke élt egy tinédzserálomban.

A PC rabja voltam, reggel alig vártam, hogy bekapcsoljam! Ő is így volt vele. A mobilja jelezte, mikor kapott e-mailt tőlem, és akkor azonnal megnézte. Azt mondta, egész napja más lesz, ha levelet kap. Fürödtünk egymás érzelmeiben. Éreztem a kisugárzását. A valóságban is találkoztunk egyszer, egy motelban. Olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. Kívül is és belül is. Boldog voltam, hogy nem hazudott nekem. Tudtam, hogy csak egy napig fog tartani, mint ahogy azt is, hogy nős. Én voltam az első “kalandja”. A valóságos, rendkívüli találkozás után veszélyes lett volna folytatni. Nem akartam feldúlni a házasságát, hiszen a felesége gyereket várt. Mindenesetre fantasztikus volt úgy együtt lenni hosszú évek után valakivel, hogy tudtam, szeretem és ismerem a lelkét, és ő is az enyémet. A chat lehetőséget ad egymás megismerésére, de csak ha két őszinte ember talál egymásra.

Anonim

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.