Sport

Egy szubkultúra trendje: a pumpapálya

A mindenféle parkok világában nagy népszerűségnek örvendenek a pumpapályák is. A pumpapálya elnevezés nem biztos, hogy mindenki számára ismert, de senkit ne tévesszen meg a szokatlan név.

Itt valójában a görpályákról van szó, ahol a kerékpár, a görkorcsolya, a gördeszka és a roller a használatos eszköz, tehát a gördülő eszközök. Nem mindenkit szólít meg ugyan egy ilyen pumpapálya, de ma már a gyerekek között a gördeszka is egyre népszerűbb hobbi, nemcsak a kerékpár, vagy a görkorcsolya. Ugyanezek mindig szubkultúrát teremtenek maguk körül, és tényleg, aki pumpapályára jár fejleszteni, vagy éppen kamatoztatni és bemutatni tehetségét, az már tényleg elkötelezett a hobbi területén.

Ugyanakkor lehet olyan életkor, amikor a társaságban éppen a pumpapálya és a gördülő eszközök számítanak trendnek, ezért a bandával kijárnak a gyerekek ezekre a terekre, hiszen társasági hobbinak is számít. Ugyanakkor, azok a gyerekek, akik szeretnének többet gyakorolni és fejleszteni képességeiket a téren, lehet, hogy a családjukat is kirángatják a pumpapályára, valamint akár egymagukban is kijárnak olykor gyakorolni.

A faberland.hu oldalának kínálatában megtalálhatóak nagyon minőségi és kiváló tapadási tulajdonságokkal bíró pályák, melyek megerősítettek, üvegszálas kompozit felületűek, vagy akár beton kivitelezésűek. Nagyon ellenállóak, így hosszú ideig garantálják a kikapcsolódás és szórakozás élményét a látogatók számára. Az oldalon svájci gyártású termékeket forgalmaznak, akik a kezdetekkor hosszas kísérletezések után tökéletesítették a pályák formáját.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.