Ingatlan

Egy fedetlen terasz megmentője a nyári hőségben: a napvitorla

Szüleim házának teraszáról gyönyörű panoráma nyílik a környező falvak és a város irányába. Gyerekként kedvenc időtöltésünk közé tartozott a naplemente megcsodálása a nyári napok végén a teraszról. Egy dolog azonban hibádzott: nap közben nagyon melegünk volt, és árnyékban is alig volt részünk.

A medence is a teraszon volt elhelyezve, és állandóan a napernyő tologatásával próbáltuk az árnyékolás kérdését megoldani. Majd néhány évvel később apukámnak végre lett elég ideje a témával egy kicsit többet foglalkozni, és munka után egy csodás háromszög alakú napvitorlával állított haza, mely megváltotta nyaraink minőségét és élvezhetőségét a teraszon! A napvitorla tökéletes megoldást jelentett mindannyiunk számára, nem is értettük, miért nem jutott eszünkbe hamarabb, és miért törődtünk bele a napernyő tologatásába addig.

De hát jobb később, mint soha, ahogy mondani szokás. Felnőttként már a saját otthonom teraszát és a kerthelyiséget tervezve biztosan be fogok szerezni napvitorlát, tanulva a gyerekkori tapasztalatból. Ki is néztem a napvitorlaland.hu oldalát, akik kész napvitorla kisokosként szolgálnak, minden fontos információt és tájékoztatást is megkapok az oldalon. Ezen ne múljon nyaranta a családom boldogsága és békéje, inkább egy napvitorla, mint a felesleges veszekedés a napernyő elhelyezését illetően.

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.