Történetek

Ásó, kapa, nagyharang?

A nagy Őt megtalálni sokszor élethosszig tartó folyamat. Kriszta azon szerencsések egyike, akiknek sikerült rálelni. Története a bizonyíték, hogy a feladat nem lehetetlen.

Sokan teszik fel a kérdés, hogy vajon az interneten szövődő, a belső tulajdonságok és értékek közös hullámhosszán kialakuló szerelmek tartósabbnak bizonyulnak-e a hagyományos úton kialakuló párkapcsolatoknál. Nehéz választ adni a kérdésre, hiszen ahány példa, annyi ellenpélda is van az internetes társkeresés sikerére.

Tény, hogy aki regénybe illő románc részese volt, örömmel kürtöli világgá boldogságát és osztja meg élményeit másokkal, míg a csalódást a legtöbben magukban hordozzák, nem szívesen teregetik ki a ”szennyest”, saját naivitásuk, hiszékenységük bizonyítékait.

A sok-sok olvasói levélből, melyet rovatvezetőként kapok legfeljebb annyit szűrhetek le, hogy az ”Internet-szerelemben”, ahogyan az érzelmek világában mindenhol minden és bármi előfordulhat, nincsenek általánosítható következtetések, előre megírt forgatókönyvek. Ennek megfelelően e rovatban is igyekszem egyensúlyban tartani a pozitív és negatív kicsengésű történeteket. Mivel az előző részben egy, az internetes ismerkedés terén örök óvatosságra intő sztori került terítékre, következzem most ellensúlyként egy csokorba szedett összeállítás a ”megtaláltam a nagy Őt” mottóval írt olvasói levelekből.

A Mesterlövész

A Gyalogló Chat-en toppant be a ”szeretet” szobába Mesterlövész néven. Először nem is álltam vele szóba, mivel túlságosan elfoglalt voltam a többi ismerős chatesekkel. Én New Yorkban voltam, ő pedig itthon. Épp készültem haza és utazásom előtt egy nappal gondoltam felmegyek a netre, elbúcsúzni a kedves ismerősöktől. Mesterlövész újra megszólított, és elkezdtünk chat-elni. Tetszett nekem, de mivel nagyon siettem, nem maradhattam sokáig vonalban. Megemlítettem azonban neki, hogy ha van kedve, holnap jöjjön ki elém a többiekkel együtt a repülőtérre, és az utána következő bulira is tartson velünk.

Karácsony másnapján érkeztem Budapestre, akkor láttam őt először a reptéren. Az első perctől hihetetlen összhang volt közöttünk, nagyon jó barátok lettünk, amiből néhány hónap alatt nagy szerelem bontakozott ki. Azóta lassan egy éve már, hogy együtt vagyunk, és azt hiszem, majdnem tökéletes párt alkotunk!

Kriszta alias Kalánka

Mit szólsz hozzá?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.