Gyöngyszem

“Aki talál egy, vagy szerencsés esetben akár több hozzá való gyöngyszemet, ne engedje, hogy a kapcsolatuk megszakadjon, mert a hétköznapok szürkeségét ezek a gyöngyök teszik csillogóvá!”

Szerencsére van két egymáshoz való ember, akik ráadásul ellenkező neműek is! Ez a két ember sosem találkozott volna, ha nincs a Randitime!

Történt ugyanis, hogy a fiúnak már kialakultak az elvárásai azzal a nővel kapcsolatban, akit élete párjának képzelt. Ekkor már csak egy gond volt hátra. Hogyan tudassa a nagyvilágban bolyongó és a boldogságtól eddig megfosztott párjával, hogy létezik és reá vár? Ekkor a televízió segített! Az egyik számítástechnikával foglalkozó műsorban ismertették a habostorta.hu nyújtotta lehetőségeket. Na, több sem kellett a fiúnak! Azonnal kattintott!

Hosszú és félreértésekben gazdag 5 hónap után, rátalált az elbújt gyöngyszemre! Utólag már nagyon rövid időnek tűnik ez az 5 hónap, hiszen előtte több éven keresztül keresgélt.

Az ismerkedés pillanatai izgalommal és várakozással voltak teli, de megérte! Hiába a 220 km távolság, hiába az állandó elfoglaltság, hiába minden akadálynak tűnő apró probléma, nincs semmi, ami megakadályozhatná e két ember boldogságát! Aki talál egy, vagy szerencsés esetben akár több hozzá való gyöngyszemet, ne engedje, hogy a kapcsolatuk megszakadjon, mert a hétköznapok szürkeségét ezek a gyöngyök teszik csillogóvá! Ezt tiszta szívből mondom, több mint egy év csillogásban töltött hétköznap után!

Aki nem hiszi, próbálja ki!

József

Mit szólsz hozzá?

Következő HTML karakterek használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>