Még az ég is mosolyog

Mint a cyber mesében: chat, emailek, találkozás, szerelem, eljegyzés, esküvő. Hihetetlen, igaz? Anita története mégis valóságos.

Sziasztok, az én kis történetem május elsején lesz három éve, hogy elkezdődött. Szép napsütéses vasárnap volt, és nem igazán akartam leltározni a munkahelyemen, de a beosztásom megkövetelte.

Körülbelül ekkor lógtam két hónapja a chateken, nem is gondoltam, hogy komoly kapcsolatot alakíthatok ki így egy fiúval. Éppen csak felléptem, és szinte rögtön privi chatre hívott egy fiú. Olyan volt, mint a “mesében”. Mire megjött a kérdés, már megválaszoltam, mire megkérdeztem valamit, már ott állt a válasz. Szinte egyből kitaláltuk egymás minden gondolatát. Jöttek a szebbnél szebb versidézetek, a képcsere, a találkozás. Hát igen, a találkozás sem volt egyszerű – Édesanyámnak köszönhetem – mert az utolsó pillanatokban is menekülni próbáltam, és nem akartam elmenni a megbeszélt randira.

Hosszas unszolás után, fél óra késéssel megérkeztem. Párom virágcsokorral a kezében várt fel, s alá járva. Csodálatos volt, és lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de körülbelül négy hónapon keresztül, egy csepp eső nem esett a találkozásaink alatt, sőt a borús égbolt is mindig kiderült (heti 2-3 alkalommal randiztunk, mindig Ő jött hozzám). Ezzel sokat viccelődtünk, “még az ég is mosolyog, ha együtt lát bennünket”.

Nyolc hónap múlva otthagytam a munkahelyemet, összeköltöztem a párommal és az Édesanyjával. Karácsonykor eljegyeztük egymást, és következő év szeptemberében összeházasodtunk. Ebben az évben leszünk két éves házasok, kedvesem most diplomázik, és nagyon jól megvagyunk hármasban, bár már tervezzük a család bővítését.

Szerencsésnek érezzük magunkat, és boldogok vagyunk! Kívánom, hogy mindenkinek legalább ilyen jól sikerüljön az ismerkedés a neten.

Anita

Címkék:  , ,

Mit szólsz hozzá?

Következő HTML karakterek használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>