Könyvajánlat: Internetes szerelem

Megjelent az első magyar nyelvű regény az internet szerelem témáról. A szerző, Magyar László egy emailben egyre szorosabbra szövődő férfi-nő kapcsolaton keresztül mutatja be a netes ismerkedés örömeit és csapdáit.

Az író intim módon érzékelteti, milyennek látja a társkereső nőket, s persze saját magányos helyzetét és keservét a partnerre vágyó férfi. Nagyon mai, igazán aktuális és fordulatokban gazdag írás, nehéz letenni. Akár egy igaz történet is lehetne. Ajánlom mindenkinek aki valamilyen okból e weboldalra tévedt.

A könyv borítószövege:

“A nagyvárosok lakosságának majd a fele egyedül él, s ma már annyira eltér egymástól az emberek ízlése, műveltsége, világnézeti felfogása, a szerelemről és szexuális életről vallott eszményképe, hogy az egymásra találásukra szinte nincs is remény” – ezt olvassa az újságban Erős István mérnök-vezető, akinek nemcsak a neve erős, hanem az akaratereje is az, de van egy gyenge pontja: a nő. Vajon hogy győzi le a saját esendőségét, és bizonyítja be egy nagy kudarc után, hogy van kiút, ha az akaraterő leleményességgel párosul. Erre kapunk választ a könyvünkben. Magára maradt, elárvult emberként ismerjük meg, s Wagner nászindulójának hangja harsan fel a fülünkben, amikor elköszönünk tőle.”

Adatok a könyvről:
Szerző: Magyar László
Címe: Internetes szerelem
Műfaj: regény
IBSN: 963 212 594 0
Kiadó: OK Kiadó, Budapest
Oldalak száma: 205
Bolti ára: 1500 Ft

Mit szólsz hozzá?

Következő HTML karakterek használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>