Virtuális személyiség tagged posts

Könyvajánlat: Internetes szerelem

Megjelent az első magyar nyelvű regény az internet szerelem témáról. A szerző, Magyar László egy emailben egyre szorosabbra szövődő férfi-nő kapcsolaton keresztül mutatja be a netes ismerkedés örömeit és csapdáit.

Olvasd tovább

A legjobb barátom lett

Aki nem szerelmet keres a chaten, az is értékes kincsre bukkanhat. Réka a legjobb barátját köszönheti a világhálónak.

Olvasd tovább

Tudtuk, hogy semmi esélyünk, de…

A plátói szerelem szépségéről szól ez a levél, bár Verának és Thomasnak is van valós párja. A weben mégis csak egymást látják…

Olvasd tovább

IRC – Jó valahová tartozni – Kellemes társaság a mindennapokban

Sokan nem a szerelmet keresik, amikor chatelni kezdenek. Az alábbi hölgy, Tündérke sem ezért tölti szabadidejét a gép előtt, a jó társaság az, ami újra és újra visszacsábítja a billentyűzethez.

Olvasd tovább

Rajongás egy álomképért

“Egy kapcsolatra rengeteg időt kell szánni, akár a hálón, akár a valós életben. Aki olyan jól tud csalni, hogy hosszú hónapokig nem veszem észre, az a valóságban is igen ügyesen el tudja fedni a valóságot.”

Olvasd tovább

Képzeletben megélt szerelem

Lizt a csillagok mindig egy bizonyos személyre fogják emlékeztetni. Arra a férfira, akitől bár sok szeretetet kapott, mégsem lehetett a párja.

Olvasd tovább

Elhagyottak, megcsaltak, cyber-özvegyek

Új szemszögből mutatkozik meg a cyber szerelem. Azok vallanak róla, akiket komoly sérelem ért a chatelő családtag által.

Olvasd tovább

A szerelem hálója

A várva várt internet kapcsolat az egész világot a fiú szobájába varázsolta. Vele együtt a szerelem is megérkezett a hálón keresztül.

Olvasd tovább

Félrelépések hálója

Az internetes csevegés a kellemesen töltött percek mellett, néha csalódást okozhat. A történetek szereplői levélben küldték el tapasztalataikat.

Olvasd tovább

Ötperces cyber-szerelem

Tengerpart, holdfény, csillagok. Ilyen környezetben nem is végződhet mással egy séta, mint szerelemmel.

Olvasd tovább