Távszerelem tagged posts

Szerelem a Trefort Chat-en

Egy románcnak indult barátság szomorú véget ér. A férfi valahogy átvészelte a tragédiát és megtanulta, minden újabb nap ajándék.

Olvasd tovább

Hercegem

A Belgiumban élő magányos, magyar özvegyasszony csak barátokat keresett az interneten, de sokkal többet talált. Alapjában változtatta meg az életét a honfitársával szövődött chat-szerelem.

Olvasd tovább

Ki hitte volna…

Niki és Ricsi a kollégisták izgalmas mindennapjait élték, mikor egymásra találtak. Szerelmük a chaten bontakozott ki.

Olvasd tovább

Trófea mindenáron

A se vele, se nélküle kapcsolat nem sok jót ígért a levélírónak. A távolság vajon megoldja a gondokat?

Olvasd tovább

Krisztián és Nóra története

Megtartani a szerelmet a mindennapok nehézségei közt nehéz feladat. Ha a párnak a távolsággal és a kötelességekkel is meg kell küzdeni, akkor szinte lehetetlen.

Olvasd tovább

Ismerkedés a treforton

Újabb beteljesült szerelmet ismerhetünk meg Kinga tolmácsolásában. Ő és a párja kezdetben aggódtak a távolság miatt, de mostanra belátták nem élhetnek egymás nélkül.

Olvasd tovább

Széles mosollyal örökbe fogadtam

A szeretet és a szerelem érzése egy tőről fakad. A következő történet szerzője segít megérteni milyen keskeny a határ, ami ezen érzelmek között húzódik.

Olvasd tovább

Pár órából pár nap

Robi szeretné megismertetni az olvasókkal, a sok negatív példa után a saját történetét. Nem állítja, hogy tökéletes, de a vége happy end!

Olvasd tovább

Félrelépések hálója

Az internetes csevegés a kellemesen töltött percek mellett, néha csalódást okozhat. A történetek szereplői levélben küldték el tapasztalataikat.

Olvasd tovább

Aki keres az talál

A történet hősnője a munkahelyi számítógép mellé, levelezőtársat is örököl. Tucatnyi üzenetváltás után, a partner chaten kívül is nélkülözhetetlenné válik.

Olvasd tovább