Tanácsok tagged posts

A szakítástól nem dől össze a világ

Nagy volt a szerelem, de a párod már nem szerelmes és szakított veled? Egy ilyen helyzetet, bármilyen hihetetlen is, túl lehet élni. Könnyen lehet, hogy még sok szerelem jön, és sok ér véget ilyen szakítással, de mindent ki lehet heverni. Az Igazi úgysem fog elhagyni, úgyhogy nem kell letargiába süllyedni!

Olvasd tovább

Amit ne tégy egy randin, ha pasi vagy

A randizás tudományát nem lehet azonnal elsajátítani. Át kell gondolni, milyenek is vagyunk mi, emberek és te magad mit szeretnél egy randin. Ha tetszik egy lány, hívd el és viselkedj úgy, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled. A rossz randi, pláne még fiatal korban nem megmásítható.

Olvasd tovább

Így kerüld el a veszekedést

Egy kapcsolatban sokszor elkerülhetetlen, hogy nézeteltérésbe keveredjen a két fél. A veszekedések nagyon gyakoriak, de el lehet kerülni, hogy elfajuljon a dolog.

Senki nem tökéletes, a szerelem sem úgy működik, hogy mindig minden csodás, és mindenben egyet értünk egymással. Különbözőek vagyunk, különbözőek a terveink, a dolgokhoz való hozzáállásunk. Különböző prioritásaink vannak, és néha nem vagyunk elég figyelmesek ahhoz, hogy észrevegyük, ha a másiknak ez nem tetszik. Na és persze nagyon sokszor vagyunk önzők és sokszor tarthatjuk annak a párunkat, akár ok nélkül is. Mindez okot adhat a nézeteltérése, de az, hogy veszekedés lesz-e belőle, vagy egy fejlődést elősegítő beszélgetés, a hozzáállástól függ.

Az, hogy egy problé...

Olvasd tovább

Tényleg ő az igazi?

Amikor még dúl a szerelem, és hat az újdonság varázsa, hajlamos mindenki azt hinni, hogy az aktuális barátja/barátnője az igazi. Ahogy aztán a kapcsolat halad előre, úgy dől el, valóban az igazival van-e dolguk. Néhány kapcsolat megszakad, más kapcsoltok pedig házassággal végződnek. De hogyan lehet tudni a végkimenetelt már az elején? Sehogy, viszont van néhány szempont, melyek figyelembe vételével közelebb kerülhetsz a megoldáshoz:

Olvasd tovább

Amit ne tégy egy randin, ha csaj vagy

A randizásban nem mindenkinek van gyakorlata, ezért érdemes felkészülni, mielőtt belevágnál. A lányok mindig félnek, hogy rossz benyomást keltenek. Állandóan feszengnek, és nagyon tetszeni akarnak. Azt azonban nem mindig veszik figyelembe, hogy ez előfordulhat a fiúknál is, nem is ritkán. Sőt, sok más sem vesznek figyelembe, amit pedig illendő vagy hasznos lenne. Most segítünk, hogy ne kerülj kínos helyzetbe, vagy ne hozd kínos helyzetbe a másikat egy randi alkalmával.

Olvasd tovább

A legrosszabb randihelyszínek

A randevú lényege, hogy a két fél egymásra tudjon figyelni, megismerjék egymást, miközben valami közös programon vannak épp. Mivel nem a program az elsődleges, hanem, hogy együtt vannak, nem árt olyan helyszínt választani, ami aláfestésként működik.

Olvasd tovább

Amit a pasik nem tűrnek el egy párkapcsolatban

A nők és a férfiak nem egyformán gondolkodnak, így a szerelemhez és a párkapcsolathoz való hozzáállásuk sem egyforma. Vannak olyan dolgok, amiket a nők rendszerint elkövetnek, de a pasiknak égnek áll tőle a hajuk. Ha ezek az elkövetett dolgok túl sokszor vannak jelen, akkor a párkapcsolatnak vége is lehet miattuk. Hogy mi ezek? Íme néhány tipikus és nagyon bosszantó példa:

Olvasd tovább

Ha hosszú távon is meg akarod tartani a szerelmet

Mikor egy pár már egy jó ideje együtt van, a kezdeti fellángolás könnyen alább tud hagyni. Az újdonság varázsa, a kezdeti lelkesedés, és tettvágy, hogy a másik kedvében járjunk, mindkét részről mérséklődni tud. Mikor a kapcsolat már rutinszerű és alapvető, nem fordítunk annyi energiát a szerelem fenntartására, a másik érdeklődésének felkeltésére, mint eleinte. Hosszú távon ez unalomba fulladó kapcsolatot eredményez, ami tartható ugyan, de koránt sem boldog.

Olvasd tovább

Ezeket a randiszabályokat ismerned kell

Vannak bizonyos szabályok a randizásban, melyeket nem kötelező betartani de ajánlott, ha nem akarsz a későbbiekben pofára esni vagy kellemetlen helyzetbe kerülni. Ismered ezeket a szabályokat? Nézzük, miket érdemes betartanod nőként, mint nem szabad megengedned:

Olvasd tovább

Így szakíts tisztességesen

A szakítás nem tud kíméletes lenni, bármennyire is próbálkozunk. Az, hogy valaki már nem kell, hogy nem azt érezzük, amit ő, nem tud kíméletes tény lenni. Ez mindig fáj, mindig kegyetlen, de ha ez a helyzet, akkor ha kíméletesek nem is, de tisztességesek még lehetünk. Sőt, ezt mindenki megérdemli, így hát nem szabad amiatt megfutamodni a tisztességes, ám nehéz szakítástól, mert mi magunk nem akarjuk a nehézséget. Igenis megérdemel ennyit a párunk, úgyhogy tessék meghozni az áldozatot és kibírni. Neki rosszabb lesz, hiszen neki mondod a szemébe, hogy nem akarod vele folytatni.

Olvasd tovább