Szakítás tagged posts

A szakítástól nem dől össze a világ

Nagy volt a szerelem, de a párod már nem szerelmes és szakított veled? Egy ilyen helyzetet, bármilyen hihetetlen is, túl lehet élni. Könnyen lehet, hogy még sok szerelem jön, és sok ér véget ilyen szakítással, de mindent ki lehet heverni. Az Igazi úgysem fog elhagyni, úgyhogy nem kell letargiába süllyedni!

Olvasd tovább

Így szakíts tisztességesen

A szakítás nem tud kíméletes lenni, bármennyire is próbálkozunk. Az, hogy valaki már nem kell, hogy nem azt érezzük, amit ő, nem tud kíméletes tény lenni. Ez mindig fáj, mindig kegyetlen, de ha ez a helyzet, akkor ha kíméletesek nem is, de tisztességesek még lehetünk. Sőt, ezt mindenki megérdemli, így hát nem szabad amiatt megfutamodni a tisztességes, ám nehéz szakítástól, mert mi magunk nem akarjuk a nehézséget. Igenis megérdemel ennyit a párunk, úgyhogy tessék meghozni az áldozatot és kibírni. Neki rosszabb lesz, hiszen neki mondod a szemébe, hogy nem akarod vele folytatni.

Olvasd tovább

Szerelem a Trefort Chat-en

Egy románcnak indult barátság szomorú véget ér. A férfi valahogy átvészelte a tragédiát és megtanulta, minden újabb nap ajándék.

Olvasd tovább

Krisztián és Nóra története

Megtartani a szerelmet a mindennapok nehézségei közt nehéz feladat. Ha a párnak a távolsággal és a kötelességekkel is meg kell küzdeni, akkor szinte lehetetlen.

Olvasd tovább

Holtig tartó bánat

“Ez az a történet, ami talán Hollywood szappanoperái közé tartozhatna. Csak a happy end hiányzik, de egy nem túl sok fantáziával megáldott író is hamar be tudná fejezni.”

Olvasd tovább

Úgy csókolt mintha az élete múlna rajta

Anita megtalálta a szerelmet az interneten, de sajnos hamar el is veszítette. Mégsem csalódott, hiszen egykori partnere életre szóló élménnyel ajándékozta meg.

Olvasd tovább

Képzeletben megélt szerelem

Lizt a csillagok mindig egy bizonyos személyre fogják emlékeztetni. Arra a férfira, akitől bár sok szeretetet kapott, mégsem lehetett a párja.

Olvasd tovább

Cs. Kádár Péter: A szépség és a szörnyeteg

”Szívből kívánom, bárcsak mindazok, akik a közhit szerint szeretni tartoznak egymást, így szólnának egymáshoz két pofon között: – Egy kicsit kevesebb szeretetet, ha lehetséges, és egy kicsit több elemi tisztességet.”

Olvasd tovább