Randi tagged posts

Amit ne tégy egy randin, ha csaj vagy

A randizásban nem mindenkinek van gyakorlata, ezért érdemes felkészülni, mielőtt belevágnál. A lányok mindig félnek, hogy rossz benyomást keltenek. Állandóan feszengnek, és nagyon tetszeni akarnak. Azt azonban nem mindig veszik figyelembe, hogy ez előfordulhat a fiúknál is, nem is ritkán. Sőt, sok más sem vesznek figyelembe, amit pedig illendő vagy hasznos lenne. Most segítünk, hogy ne kerülj kínos helyzetbe, vagy ne hozd kínos helyzetbe a másikat egy randi alkalmával.

Olvasd tovább

A legrosszabb randihelyszínek

A randevú lényege, hogy a két fél egymásra tudjon figyelni, megismerjék egymást, miközben valami közös programon vannak épp. Mivel nem a program az elsődleges, hanem, hogy együtt vannak, nem árt olyan helyszínt választani, ami aláfestésként működik.

Olvasd tovább

Ezeket a randiszabályokat ismerned kell

Vannak bizonyos szabályok a randizásban, melyeket nem kötelező betartani de ajánlott, ha nem akarsz a későbbiekben pofára esni vagy kellemetlen helyzetbe kerülni. Ismered ezeket a szabályokat? Nézzük, miket érdemes betartanod nőként, mint nem szabad megengedned:

Olvasd tovább

10 ok, amiért azonnal szabadulj meg a pasitól

Hiába vagy szerelmes, az intő jelekre akkor is figyelj oda. Mindig légy észnél, hiszen sok időt pazarolhatsz, ha nem veszed észre a figyelmeztetést és nem szabadulsz meg időben az alkalmatlan pasidtól. Van tíz olyan fontos jel, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül a saját érdekedben. Az emberek képesek változni, de csak, ha ők maguk is akarják és nem csak más kedvéért ígérik meg. Ne ülj fel az üres ígérteknek! Íme a 10 jel, amit ha észlelsz, azonnal beszélj vele és ha nem változtat, add ki az útját:

Olvasd tovább

Elsőrandis helyszínek – mindenképpen/semmiképpen

Hová is menjünk randizni? – Ez mindig nagy kérdés és bizony fontos is, főleg, ha az első randiról van szó. Az első randi alkalmával fel kell ébresztenünk a másik érdeklődését és valamennyire meg kell ismernünk egymást ahhoz, hogy el tudjuk dönteni, akarunk-e második randit is.

Olvasd tovább