Párkapcsolat tagged posts

A szakítástól nem dől össze a világ

Nagy volt a szerelem, de a párod már nem szerelmes és szakított veled? Egy ilyen helyzetet, bármilyen hihetetlen is, túl lehet élni. Könnyen lehet, hogy még sok szerelem jön, és sok ér véget ilyen szakítással, de mindent ki lehet heverni. Az Igazi úgysem fog elhagyni, úgyhogy nem kell letargiába süllyedni!

Olvasd tovább

Amit a pasik nem tűrnek el egy párkapcsolatban

A nők és a férfiak nem egyformán gondolkodnak, így a szerelemhez és a párkapcsolathoz való hozzáállásuk sem egyforma. Vannak olyan dolgok, amiket a nők rendszerint elkövetnek, de a pasiknak égnek áll tőle a hajuk. Ha ezek az elkövetett dolgok túl sokszor vannak jelen, akkor a párkapcsolatnak vége is lehet miattuk. Hogy mi ezek? Íme néhány tipikus és nagyon bosszantó példa:

Olvasd tovább

Az együttélés szabályai

Mikor eljön a szerelemben az a pont, hogy most már össze akartok költözni, érdemes jól megfontolni a dolgot. Attól, hogy nagyon szerelmesek vagytok épp egymásba, még nem biztos, hogy jól együtt tudtok működni, ha közös háztartást kell fenntartani, és sülve – főve együtt fogtok lenni. Minden szerelmes pár biztos benne, hogy olyan, hogy túl sok idő együtt vagy olyan, hogy egyszer csak megunják majd egymást egy rövidke időre.

Olvasd tovább

Tényleg szerelmes vagy?

Főleg a fiataloknál gyakori kérdés, hogy valóban szerelem-e az, amit éreznek. Tényleg szerelmes vagyok? Tényleg őt magát is szeretem? Valójában miért pont belé vagyok szerelmes és nem másvalakibe? Honnan jön az érzés?

Olvasd tovább

Így add tudtára a pasinak, hogy tetszik

Megtetszett egy pasi, de ő nem figyelt fel rád eléggé? Egy nőnek sok fegyver van a kezében a pasikkal szemben, úgyhogy készülj és harcra fel! Nyilvánvaló, hogy nem jössz be mindenkinek. Ez ilyen, neked sem jön be mindenki. Először nem árt megtudni, hogy a kiszemelt hogyan vélekedik rólad.

Olvasd tovább

Túl van már a párod az exén?

Elvileg akkor kezdenek bele az emberek egy új kapcsolatba, mikor már az előzőt meggyászolták, túljutottak rajta és ismét teljes, lelkileg is egészséges félként tudnak belépni egy másikba. Igen ám, ez nagyon szép elmélet és logikus is lenne, azonban téves és ez a tévedés leginkább a pasik oldalán nem állja meg a helyét. A férfiak egy bizonyos része ugyanis egyáltalán nem várja meg, amíg lecseng a szakítás és az utána következő búslakodás, sőt!

Olvasd tovább