Happy End tagged posts

Hercegem

A Belgiumban élő magányos, magyar özvegyasszony csak barátokat keresett az interneten, de sokkal többet talált. Alapjában változtatta meg az életét a honfitársával szövődött chat-szerelem.

Olvasd tovább

Ki hitte volna…

Niki és Ricsi a kollégisták izgalmas mindennapjait élték, mikor egymásra találtak. Szerelmük a chaten bontakozott ki.

Olvasd tovább

Az internet szépsége és szomorúsága

A kihűlő kapcsolatba villámcsapásként érkezik a nevető harmadik. De vajon mindent visz?

Olvasd tovább

Még az ég is mosolyog

Mint a cyber mesében: chat, emailek, találkozás, szerelem, eljegyzés, esküvő. Hihetetlen, igaz? Anita története mégis valóságos.

Olvasd tovább

Gyöngyszem

“Aki talál egy, vagy szerencsés esetben akár több hozzá való gyöngyszemet, ne engedje, hogy a kapcsolatuk megszakadjon, mert a hétköznapok szürkeségét ezek a gyöngyök teszik csillogóvá!”

Olvasd tovább

Álmaim hercege

“Minden perc, amit egymással töltünk el olyan, mint egy álom: csodálatos!”

Olvasd tovább

Egy megvalósult álom

Gábor története folytatódik. Az előző levelében megismert bimbózó románc végül szárba szökkent. A férfi elmeséli, mi minden kellett ehhez.

Olvasd tovább

Ismerkedés a treforton

Újabb beteljesült szerelmet ismerhetünk meg Kinga tolmácsolásában. Ő és a párja kezdetben aggódtak a távolság miatt, de mostanra belátták nem élhetnek egymás nélkül.

Olvasd tovább

A randi a hálón folytatódott

“Saját magamról sem gondoltam volna, hogy valaha is a neten fogom megismerni a kedvesemet. Úgy gondoltam, hogy ez csak azoknak jó akiknek máshogy már semmiképpen se jön össze.”

Olvasd tovább

Igazi és virtuális barátok

Anonimitásba burkolózó olvasónk osztotta meg velünk virtuális történetét. Elmeséli, hogyan forgatta fel az életét a chat, elbeszéléséből a boldog vég sem hiányzik.

Olvasd tovább