Földrészeken átívelő szerelem tagged posts

A magyar nők naívak?

A következő levelet bájos “tört” magyarsággal írta Frank. Bár jó tapasztalatai vannak a külföldiekkel, nem érti a magyar nők, miért keresik külhonban a szerelmet.

Olvasd tovább

Egy megvalósult álom

Gábor története folytatódik. Az előző levelében megismert bimbózó románc végül szárba szökkent. A férfi elmeséli, mi minden kellett ehhez.

Olvasd tovább

Szerelem az ellenséggel

E rovat szerkesztőjeként több ízben volt alkalmam személyesen is találkozni a történetüket kitáró főszereplőkkel, de egyetlen pár találkozásának sem voltam még ilyen közeli tanúja. Az alábbi történet számomra éppen egy évvel ezelőtt, 2000. március 10-én, egy Kanadából érkezett emaillel kezdődött.

Olvasd tovább

Egy belga úr, aki elvarázsolt

Belgiumból érkezett az üzenet, ami megbolygatta Klári érzelmeit. A kétségek és hosszas töprengés után a szerelem győzött, ami édes volt, mint a csokoládé.

Olvasd tovább

Ásó, kapa, nagyharang?

A nagy Őt megtalálni sokszor élethosszig tartó folyamat. Kriszta azon szerencsések egyike, akiknek sikerült rálelni. Története a bizonyíték, hogy a feladat nem lehetetlen.

Olvasd tovább

Mégis vannak csodák?

A szürke hétköznapokban sokszor eszünkbe jut, bárcsak velünk is megtörténne a szerelem csodája. Bogi átélte, mikor már nem is számított rá, hiszen megromlott házassága semmi jóval nem kecsegtetett.

Olvasd tovább

Gabby és David találkozása

“Mindketten nagyon vártuk a nagy napot, amikor végre élőben láthattuk egymást és szemtől szembe elmondhattuk azt, amit eddig csak a neten lehetett. Életemben nem éreztem még ilyet, mikor először megláttuk egymást…”

Olvasd tovább

Hétezer kilométer ide vagy oda

Gábort a szerelem Malajziáig röpítette. Persze nem azonnal, az előzményeket az alábbi levélben osztotta meg az olvasókkal.

Olvasd tovább