Csalódás tagged posts

Örök fájdalom

“Nagyon sok haláleset, és bánat ért már az életben, de úgy érzem, annél nagyobb fájdalom nincs, mint amikor valakit szeretsz, tisztelsz, és éppen benne kell csalódnod.”

Olvasd tovább

Trófea mindenáron

A se vele, se nélküle kapcsolat nem sok jót ígért a levélírónak. A távolság vajon megoldja a gondokat?

Olvasd tovább

Szomorú valóság

Ami az egyik embernek boldogság, az a másiknak tragédia lehet. Így maradt egyedül egy fiatal apa két kislányával, míg a felesége új családot alapított.

Olvasd tovább

Krisztián és Nóra története

Megtartani a szerelmet a mindennapok nehézségei közt nehéz feladat. Ha a párnak a távolsággal és a kötelességekkel is meg kell küzdeni, akkor szinte lehetetlen.

Olvasd tovább

Cyber Cyrano

A címben szereplő emblematikus személy tökéletes alteregója lehetne Gyuri, a történet (anti)hőse. A talmi csillogás mögött nemhogy érték, de valóság sem volt.

Olvasd tovább

Rajongás egy álomképért

“Egy kapcsolatra rengeteg időt kell szánni, akár a hálón, akár a valós életben. Aki olyan jól tud csalni, hogy hosszú hónapokig nem veszem észre, az a valóságban is igen ügyesen el tudja fedni a valóságot.”

Olvasd tovább

Képzeletben megélt szerelem

Lizt a csillagok mindig egy bizonyos személyre fogják emlékeztetni. Arra a férfira, akitől bár sok szeretetet kapott, mégsem lehetett a párja.

Olvasd tovább

Csalfa Casanova

“Az én történetem így zajlott: megismerkedtem a chaten egy férfivel. Csodálatosan indult, bár az előző kapcsolatairól diszkréten hallgatott.”

Olvasd tovább

Az asztal mellett Casanova

A férfi más arcát mutatta a gép előtt és mást az otthonában. Vajon melyik az igazi? Boldoggá tehet egy másik nőt, miután a párját eldobta?

Olvasd tovább

Elhagyottak, megcsaltak, cyber-özvegyek

Új szemszögből mutatkozik meg a cyber szerelem. Azok vallanak róla, akiket komoly sérelem ért a chatelő családtag által.

Olvasd tovább