Csajok és Pasik tagged posts

Amit ne tégy egy randin, ha pasi vagy

A randizás tudományát nem lehet azonnal elsajátítani. Át kell gondolni, milyenek is vagyunk mi, emberek és te magad mit szeretnél egy randin. Ha tetszik egy lány, hívd el és viselkedj úgy, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek veled. A rossz randi, pláne még fiatal korban nem megmásítható.

Olvasd tovább

Ilyen barátnőre vágynak a pasik

Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése, de vannak dolgok, amiket mindenki tud értékelni. Íme néhány tipp ahhoz, hogy alapvetően olyan csaj legyél, amilyenre a pasik vágynak, ha nem csak a külsőt vesszük figyelembe. Azaz, itt most nem arról van szó, hogy hogyan öltözz fel, vagy hány kiló legyél, hanem arról, hogy önmagadat nem nyesegetve és kínozva hogyan hozd ki magadból a maximumot.

Olvasd tovább

Így járj a csajod kedvében!

Egy kapcsolatban fontos, hogy folyamatosan rendesek legyünk egymáshoz, de az is fontos, hogy néha kimondottan a másik kedvében akarjunk járni. Ezt nem kell folyamatosan prezentálni, de időnként kötelező, hiszen mindenki szereti igazán különlegesnek érezni magát. A csajok kedvében járni nem nehéz, csak oda kell figyelni arra, mit szeretnek.

Olvasd tovább

Amit a pasik imádnak a csajokban

A lányok szépek, illatosak, kedvesek és aranyosak. Ezt gondolják a fiúk és ebben az illúzióban szeretnék leélni az életüket, de sajnos sokszor ráfaragnak, mert barátnőjük lesz, aki lerombolja a túlszárnyaló illúzióikat. A lányok is hús vér emberek és nem tudnak mindig csillámtündér módjára viselkedni. De azért egy csomó illúziót meg lehet hagyni a pasiknak. Mit is szeretnek a fiúk annyira a lányokban? Íme néhány dolog, ami elvarázsolja őket:

Olvasd tovább