Chat tagged posts

Humoros online randiszótár

Az internetes társkereső hirdetések valódi tartalmát szinte lehetetlen megfejteni! Hogy könnyebben kiigazodj, kerestünk néhány humoros példát, amivel biztosan boldogulsz! A legjobb, amit tehetsz: olvass a sorok között!

Olvasd tovább

Szerelem a Trefort Chat-en

Egy románcnak indult barátság szomorú véget ér. A férfi valahogy átvészelte a tragédiát és megtanulta, minden újabb nap ajándék.

Olvasd tovább

Hercegem

A Belgiumban élő magányos, magyar özvegyasszony csak barátokat keresett az interneten, de sokkal többet talált. Alapjában változtatta meg az életét a honfitársával szövődött chat-szerelem.

Olvasd tovább

Ki hitte volna…

Niki és Ricsi a kollégisták izgalmas mindennapjait élték, mikor egymásra találtak. Szerelmük a chaten bontakozott ki.

Olvasd tovább

Az internet szépsége és szomorúsága

A kihűlő kapcsolatba villámcsapásként érkezik a nevető harmadik. De vajon mindent visz?

Olvasd tovább

A magyar nők naívak?

A következő levelet bájos “tört” magyarsággal írta Frank. Bár jó tapasztalatai vannak a külföldiekkel, nem érti a magyar nők, miért keresik külhonban a szerelmet.

Olvasd tovább

Örök fájdalom

“Nagyon sok haláleset, és bánat ért már az életben, de úgy érzem, annél nagyobb fájdalom nincs, mint amikor valakit szeretsz, tisztelsz, és éppen benne kell csalódnod.”

Olvasd tovább

Trófea mindenáron

A se vele, se nélküle kapcsolat nem sok jót ígért a levélírónak. A távolság vajon megoldja a gondokat?

Olvasd tovább

Internet szerelem

Az idősebb korosztály számára is tartogat meglepetéseket az internet. Zsuzsa az ötvenes éveiben találta meg az igazit a világháló segítségével.

Olvasd tovább

Szomorú valóság

Ami az egyik embernek boldogság, az a másiknak tragédia lehet. Így maradt egyedül egy fiatal apa két kislányával, míg a felesége új családot alapított.

Olvasd tovább